mammaaa33 Siz çocuğunuza ne isim vereceksiniz. 30 haftalık olduk ama hala isim konusunda kararsızız. Aklımızda Alparslan, Kağan, ve benim sevdiğim Yuşa ismi var sizce hangisi? Çevremiz Yuşa ya çok garip bakıyor ama benim aksine çok hoşuma gitttiii
Glshekr mammaaa33 Ben oğlumun adını Doruk Aren koydum ☺️ Aralarında en çok Yuşa ismini beğendim bende ☺️
aylinnntrhn Yuşa bana da biraz garip geldi🥰 ilerde zorluk çekmemesi için daha bilindik şeyler koymanızı öneririm Alparslan cok güzel bi isim🌸
Melisa0002 İlk günden Muhammed ismini düşündük, eşim karar vermişti. Bende birşey demedim, sonra isim değişikliği istedim, herkes uğursuzluk getirir diye isim değiştirme dedi. inşAllah kısmet, Muhammed olacak
Ikinciyeanne Yuşa arkadaşimin oglunun ismi ilk duyduğumda Gülşah dedi sandim kizi car saniyordum neger oglu varmis bircok kiside yuşayi gulsah olarak algılıyormus kendi demisti
Sevgikara mammaaa33 biz Bekir Aras koyacağız hangisi içine siniyorsa onu koy canım hepsi ayrı ayrı guzeller
acemianneee_31 mammaaa33 yusa garip değil duyulmadığı İçin etrafı boşverin bence biz yiğit Ali koymayı düşünüyoruz 🫶🏻🫶🏻♥️