bsracsknn Merhaba anneler :/ biz 38+4 deyiz ama bebiş hala dönmedi ve doktor sezeryan diyor biz hiç istemiyoruz moralim çok bozuk n yapmam lazım hiç bilmiyorum ..
rileyss bsracsknn canım internette bazı hareketler var başaşağı duruş gibi onları inceleyip yapabilirsin doktoruna sorup, bir de bol bol yürüyüş yapıp merdiven inip çıkmak yardımcı oluyormuş
Ceviz Moralinizi bozmayın bence Kuzenimin eşide doğumu bekleniyordu 11eylüle kadar bebek dönmemişti yukardaydı aşağıda değil kardeşimşn kınasında biraz oynadı düğün günü gelemedi doğum sancılaro başlamıştı normalde doğurdu valla ☺️☺️ Sizde evde ankara havası felan oynayın😂😂
bsracsknn Ceviz Doktorum dönmez dönse de kanala girmez dedi ben çok istiyordum normal olsun ama henüz ne sancı var nede suyunda bi sorun var kesme derdinde mi bilmiyorum
ygmrzdmr bsracsknn ben 39 1 im haftalar once bas asagidaydi ama kanala girmedi benimkide sezeryan dedi dun canim cok sikkın
Baharun2 Kalça altına biraz yüksek minder yastık filan koymak işe yarıyomuş netten baktım da.Bi de alt rahim bölgesinden müzik dinletmek işe yarayabilirmiş
bsracsknn Ceviz kesinlikle Ankara havasını yarın deneyeceğim bide başka doktora gideceğim eğer ki riski yoksa bekleyeceğim
bsracsknn ygmrzdmr bende bekleme taraftarıyım zaten ctesi gel dedi o zamana kadar 39 tam bitip 40 olacak dönmezse alacak :/