Imasleeper Hatunugur uygun fiyatlı bez sadece market poşeti olabilir herhalde 25 krş. Tanesi hayret o nasıl artması şaşkınım 😂😂 ben sleepy bio natural aldım ama daha kullanmadım bakalım aldığımda en uygunu oydu 🥺
munevveralakaya46 Hatunugur ben bir paket 1 numara aldım 42 li 2 paket 2 numara aldım 42 li bolca 3 numara aldım en uzun süreli kullanılan oymuş 220li paket aldım bu arada marka olarak sleepy
Kircicegi-34 Hatunugur canim her ayin başi gibi hepsiburada.com da 2. Si 1 tl olan baby turco bebek bezi aliyorum bayagidir sleepyden sonra gercekten memnun kaldim asla sizmiyor keske daha once deneseydim hic bir fark yok ben ki takarim biyle seylere inan harika 6 numaradayiz suan 1.46 krs a geliyor adedi dusun sleppy 3 tl lerde
Hatunugur Imasleeper sleepy bana pahalı geliyor 😒 a101in bezi soffio var onu deneyeyim diyorum diğer bezlere göre çok uygun ama sızması olur mu olmaz mı o konuda kararsız kaldım bebe turco da düşündüm onuda marketlerde bulunmuyor çok sürekli İnternetten sipariş vermem gerek kolay bulunmuyor
Imasleeper Deniz2961 1 aldım canım ben ama doktorum bebeğin minyon dedi bebişinizin kilosuna göre tercih edin işte son zamanlara doğru netleşiyor kiloları.. ☺️zaten bir paket aldım bezini de belki iyi gelmez pişik yapar başka bez alırım diye
Imasleeper Deniz2961 38. Haftadayım hatta 39 a girmek üzereyim ultrasonda 36 haftalık çıkıyor boyu felan
Imasleeper Deniz2961 ve bez o kadar da küçük değil zaten 1 paket günde 5-10 değiştirsen 3 güne biter. 3 günde de 1 kilo alacak değil :))
Ikinciyeanne Migrosta sleeppy natural uygundu%30 indirim vardi 2 paket aldim migrosun kendi bezi minies mi ne sanirim o gayet uygundu ama 1 numara yoktu islak mendilleri unibaby yagi sampuan hep %30indirimdeydib2 gun once bi bakin isterseniz
Betuulozturk07 Hatunugur e bebegin kendi markası baby me bu zamana kadar kullandıgım bezler arasında en en iyisi asla pişik yapmıyor çiş dışarı kaçırmıyor çok memnunum
Clk56 Hatunugur ben hepsi buradadaj alıyorum bi alana bi bedava olduğunda a101 e de bazen aktüel olarak geliyo
northandmother Hatunugur çok pahalı gibi görünse de Molfix en güzeli ve uygunu şöyle uygun tabiki marketlerde uçuk fiyat ama trenyol da kimya diye bir site var orda devamlı indirim oluyor farklı farklı numaralardan ben tanesini en yüksek olanı o da 1.25 ten aldım 4 numarada dahil hepsi tamam stok yaptım
northandmother Irmaklar market varsa bulunduğunuz yerde Molfix 3 numarayı ordan stok yaptım tanesi 1.19 a geldi hala indirimde olabilir 2 gün önce bitirdim