Arslan26 Kızlar cok fena haldeyim başına gelen var mı yürüyemez haldeyim proctolog diye krem kullanıyorum ama geçme durumu yok zeytinyağı iç dediler içiyorum kantaron yağı kullan dediler kullanıyorum ne yapacağımı şaşırdım anlicaniz
ozgeg_ Arslan26 canım o anlık geçmiyor bi kaç gün acısını mecbur çekeceksin😐 soğuk su değdirme sıcak tut biraz. Hamile misin?
ozgeg_ Pek yapacağımız bi durum yok canım hamileyken bölgeyi temizleyip o kremi kullan. Ve sürekli uzanmalısın. Ayakta durmak ve oturmak iyi gelmiyor hemoroide 😐 geçmiş olsun bi an önce geçer umarım
Fulyax Ayy bendede oldu 1 hafta öncesine kadarrr çok kötüydüm hemen eczaneden krem aldık,ben yurtdışındaym ama hamileler içinmiş o krem ve su dolu küvete oturdum dayanabilcegin kadar sıcak su rahatlatıyor ve surekli sıvı şeyler yedim corba,ve lifli yiyecekler yag ictim sadece bi kere kusuyordum dayanamadım zeytin yağına onun yerine her öğün nerdeyse çorba içtim ve kremi kullandım her lavabodan sonra yıkadım ve krem yaptım ayakta fazla durmadım ben oturamıyordum bile cok açıyordu ama şimdi geçti gibi bişey canım inşallah geçer kuvette suyu dene iyi geliyor
ikiprensannesi iki gündür bende de var o sorun ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum şu an pamuğa zeytinyağı sürüp hemoroidin üstüne koydum biraz rahatlattı dene istersen
Arslan26 Sıcak su erken doğuma sebep olur dediler onu yapamadım ama bende aynen ne oturabiliyroum ne yuruyebiliyorum zeytinyağını bile ne kadar ogursemde içiyorum :( zeytinyağı ni pamuğa sürerek onu da denedim ama bi sure sonra baskı yaptığı için daha fazla ağrı yaptı özellikle pamuğu çıkartınca yarın doktora gidicem artık inşallah bı çözüm bulunursa tekrar paylaşırım bebek de rahatsız durumdan sanırım çok fazla hareket halinde Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
ikiprensannesi Arslan26 amin inşallah Allah şifa versin hepimize. hayırlısıyla bi sağ salim doğursaydık 😔
Fulyax SonglKayaIbiolu curanol zalf 30 gram diye bir krem ama yurdisindaym ben turkiyede varmi bilmiyorum