Durubaran Merhaba 6 haftalık hamileyim bugün kontörle gittim kalp atışının duyulmadıgını söyledi doktor. haftaya tekrar gidecem bu haftada duyulmaması normal mi başına öyle bişe gelen oldu mu?😔
yigitinannesiiiii Durubaran normal Canım benim 6+1 da dyulmamıştı 5 gün sonra gittim öyle duymuştum 6+6 da)usg ye göre bu arada sat a göre 7+4 oluyordu
ecemnurturkan Durubaran ben 9. Haftamda duydum ve gümbür gümbürde değil çok derinden duyduk daha sonraki hafta tam duyduk hiç endişelenmeyin çok normal 🙏
Masal1mM Durubaran usg normal mi yoksa vajinal mi kese içi göründü bende 6 haftadayım kese gözüktü ama içini göremedik
Sarahh Durubaran ben 5 haftalıkken gittim sadece kese vardı dedi 1 hafta sonra gel kalp atışı varmı yokmu diye bakalım ben gitmedim 10 haftalıkken gittim her şey iyidi çok şükür
tugbaacng Durubaran bende de öyle olmuştu. 6. Haftada keseyi görmüştük, 7. Haftada kalp atışını duymuştuk. Normal yani korkma canım.
Melisa_48 Durubaran hamile kaldiğimı 6 haftalikken öğrendim ve 6+4 ken doktora gittim . Daha kalp atişına falan bakmadan keseyi görür görmez hayırlı olsun dedi. Daha sonra da kalp sesini duyduk. Doktor 7.haftaya yakinsın dedi. Sende içini ferah tut en geç 8 haftaya kadar zaman var
benito Durubaran 7+5′te duydum ben de. Her bebiş farklı oluyor, cihazlar farklı oluyor. İçinizi ferah tutun