arzueskx banada doktorum çatı muayenesi yaptı 37+1 de yani pazartesi rahim yumusamis dedi ertesi gün nişanım geldi perşembe geceye kadar gelmeye devam etti nişan bende çarşamba günü ne olur ne olmaz diye evi temizmelemeye başladım cam kapi perde duvar ne varsa artik perşembe günüde pazara falan ciktim yürüdüm epey derken gece 12 de sancı girdi önemsemedim yalancı sancidir diye uyudum cuma olmuş oldu artık 1 buçukta suyum geldi suyuma uyandım sonra doktoru aradim stres yapma sancılarını takip et dedi ama su sonrasi sancilarim 5 dakikada 1 3 dakikada 1 geliyordu sancıları evde yürüyerek yada plates topunda karşıladım artik dayanamadım annem duşa soktu beni belimi ovaladi derken doktoru aradık hastaneye gittik saat 4 tu hastanedeyim 4.45 te doktorum hastaneye geldi 5.30da bebeğimi kucağıma aldım hastaneye gittiğimde acilmam 9 cm imis . Insallah herkes çok beklemeden kavuşur bebisine ben biraz hafta olarak erken geldiği için kilosu az ama olsun şükürler olsun kolumda şuanda bugün 1 günlük oldu herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine insallah