melikepolat Kızlar biz 3 aydır deniyoruz hatta bi kaç kez başlık açmıştım. Doktora gittim yumurtalıklarıma ve rahmime baktı gayet iyi dedi folik asit yazdı. Folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba?
Soruyorumm melikepolat eşiniz de muayene oldu mu belki sperm sayısı ya da kalitesi ile ilgili bi durum olabilir ya da daha zamanı gelmemiştir
yigitinannesiiiii melikepolat canım 1 yıla kadar olmaması normal kendini strese sokma stres etkiliyot çünkü akışına bırak 😉
Lavinyaa8 melikepolat 5. Denememizde oldu bizim de hiçbir sorun olmamasına rağmen tamamen şans işi tutması
Zeyneponel melikepolat folik asitle hamile kalmanın bi alakası yok ki. Bide rahim filmi çek bence onu çekmeden bişey anlamazsın ben çekmeden önce doktor hiçbir sorunun yok diyordu rahim filmi çektim iki tüpümde kapalı çıktı yani sen bi rahim filmi çek en kısa zamanda bişey kaybetmezsin
Deletedmom7373700 melikepolat folik asitin hamile kalmakla alakası yok. 3 ay zaten çok erken bir süre. Bizde 8 ay denedik. 7 ay boyunca her gün kafama taktım ne zamanki düşünmeyi bıraktım 8. Ayda hamile kaldım. 7 haftalık olacak. Doktorum bana art med vermişti yumurtanın gelişmesine ve çatlamasına yardımcıymış
Gulguzelim melikepolat folik asit hamile kalmaya yardımcı değil canim bebek olursa ona faydası var zamanla olur inşallah denemeye devam
Zehraa3 Aynı süre içinde deniyoruz olmuyor hıc ilaç vs kullanmıyıyprum kullanmadım da korunmuyoruz. Hıc ama tutmuyor :) nasip zamanı var :)