BirDilektuttum Kızlar tam 37 haftalık hamileyim göğsümün sağ alt kısmının acısından nefes bile alamıyorum kaburgamı bir yere çarpmışım gibi acıyor batıyor normal diyorlar var mı bu durumu yaşayan yapılacak bişey var mı son haftalarım zehir oldu :((
asilveyigit BirDilektuttum malesef 30. Haftamdan beri çekiyorum. Sizin yine geç başlamış dayanmaktan başka gücümüz yok şuan 35 teyim
Molika BirDilektuttum bende çok yaşadım onu ama şu an farkettim ki sürekli yatarsan olmuyor mesela ben oturuyordum hep daha çok bakıyordu şu an her fırsatta yatıyorum daha iyiyim şükür
Jan91 BirDilektuttum sol gogsumun altin da bele yakin bendede acayip agri var, oksurunce bile agriyor uzanincada, cok acayip bisey gecmiyor 🙄
iremsmrz22_ BirDilektuttum benimde öyle bebek büyüdüğü için kaburgalarımız sıkışıyormuş 😒 Doktorum çaresi yok dedi doğums kadar dayanıcaz mecbur 😕
BirDilektuttum Molika gündüzleri daha rahat oluyorum ama özellikle akşam yemeğinden sonra naparsam yapayım sızım sızım sızlıyor :(
Molika BirDilektuttum bebeğin başı yukarıda da olabilir son zamanlarımız malesef çok zor geçiyor benim batma geçti şu an gece uyuyamıyorum bacak agrimdan çok kötü oluyorum dönemiyorum sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum hiç dinlenmiş gibi kalkamiyirum
BirDilektuttum Jan91 araştırdım biraz bu tip durumlarda pek yapılabilecek bişeyde yokmuş doğuma kadar idare edicez mecbur😢