Cansu1- 19+1 haftalığım iki gündür gidip gidip mesaneme vuruyor korkutuyor beni. BÖyle olan var mı? Tamam biliyorum daha yukarıya doğru çıkacak hafta geçtikçe ama özellikle gidip mesaneme vuruyor
Simsimblog Cansu1- 25 haftalık hamileyim bende fena tekme hissediyorum. Hatta her tekmesinde koşa koşa wc gidiyorum altıma işememk için😂😂
aylinnntrhn Cansu1- aynı hafta 19+2 şuan iç sesim oldunuz aynı durumu yaşıyoruz ben de sasırdım normal demekki
Cansu1- Simsimblog ben tuvalete sıkıştığımda vurunca diyorum şimdi işicem 😂 bi de daha küçük nasıl öyle sert vurabiliyor acaba ben tıvakete sıkıştığım için mi daha sert hissediyorum dersin
Cemileyavuz01 Cansu1- bnde tam 19 haftaligim 10 dkkda bı lavaboya ckyrum çok aşağıda ilerki haftalrda yukarı çıkar mı acaba
aylinnntrhn Cansu1- bizde şuan hareket saati mesela büyüdüğünü hissettiriyorlar gerçekten 🥰 birkaç haftaya yukarı doğru çıkacaklardır 🌸
Bussbusss Cansu1- bizde 25 haftalığız aynı şeyleri yaşıyoruz cünkü ayaklar aşağıdaymış bebişimin 🥺 mesaneye çok sağlam vuruyor içim bir tuhaf oluyor tuvalete sıkıştırıyor sürekli
Cansu1- Bussbusss sizin ki çok daha kuvvetlidir bizimki daha minik teyzesi ona rağmen feda vuruyor yine de 😂
Miracinannesi_52 Cansu1- 31 haftalık hamileyim hala öyle canım büyüdükçe daha şiddetli oluyor vurması tuvaletten çıkıyorum sonra bir daha giriyorum 😂 ayakta yapacak duruma geliyor insan koşa koşa gidiyor tuvalete yani daha ne yaptın o günler iyi günlermiş tuvalet sorunum yoktu 😂😂