Saadettasoren yani Taylan beyi daha beyeniyorlar taysir bey de kibar biri ama nasıl anlatayım bilemedim… Ama burada olanlar genelde Taylan beyi tercih ediyor.. Amacım doktoru kötülemek değil tabiki ama doktorlar arasında da farklar olabiliyor. Burada çok iyi doktorlarımız vardı dediğim gibi pandemi ve başka sebepler den dolayı ya özel hastaneye gittiler yada kendilerine muayene açtılar. Bu dönemde özel hastanelere rağbet arttı ve daha çok para kazanınca daha fazla bünyesine doktor aldılar. Doktor aldıkça daha da fiyatları arttı… Bu zor dönemde özel hastanelerde zorlaştı iyice. Evet tepecik te benimde çok canm yandı bazı doktorları iyi davranırken kibar hareket ederken bazıları hunharca davrandı günde kaç kere rahimde açılma varmı diye bakıldı hatta Bi iki kere tartıştım. O yüzden diyorum Allah iyilerine denk getirsin. Karar vermek için gelip görmen lazım. Her ikisinede git hangisinde kendini rahat hissedersen orada doğum yaparsın. Sağlıkla kucağına alda en önemlisi o… Geri kalan acılar geçiyor…. Ama doğuma az kalmış biran önce kararını ver canm. buralarda zor bir durum olmadıkça doktorlar normal doğuma girmiyor ebeler dogurttuyor diye biliyorum.. ebeler hakkında bisey diyemem bilmiyorum çünkü inşaallah iyisine denk gelirsin… Yani devlette böyle, hangi doktora gidersen git doğuma ebeler girer diye düşünüyorum… Zaten doktorda girse ebede olsa o doğum olacak.. Hersey yolunda gitsin cnm hersey gönlündekinden de güzel olsun. Biraz uzun oldu kusura bakma… Sağlıkla kal.🙋♀️