sevgitekes Kızlar ilk kızımdan kalma tulum İkili Takım hastane çıkışı 30′a yakın var ama hepsini 0-3 ay almışız 3 ay var 3 6 ay hiç yok 69 almışım onlar da kışlık 03 ları en fazla 2 ay giyebilir Ondan sonra kısa kollu giydirebilir miyim ilk kızım kış bebeği Hiçbir fikrim yok Hangileri daha uygun olur Bir de 36 mı almalıyım 69 mu
Aslaninannesi01 sevgitekes LCW bedenleri birebir 1-3 ay gydrmstm oğlum Ağustos doğumlu Osmaniye’de yasyrz tek zıbınla kaldığı çok gün oldu
bebekveannesiii sevgitekes bı an lc waikiki, minicity uygulamasına girdim sandım 😂😂 ben de Haziran annesi olarak şurda bekliyim bari 😂
sevgitekes Aslaninannesi01 2 aydan sonda bu LC Waikiki tulumunu beğendim 36 ay alayım dedim büyük mü olur
Aslaninannesi01 sevgitekes 1 ay gibi bir süre gyeckse 1-3 ay uygun ama kilolu olursa bebeğiniz değişebilir oğlum 3400 grm doğmuştu
2kizanasi Ilk kızım 30 mayıs doğumlu ve ilk aylar full kısa kolla hatta çoğu zaman tek zıbınla gezdik bende hep süslü zıbınlar ve barbatöz tarzı tulumlar almıştım
sevgitekes 2kizanasi O zaman bu attığım tulumlarda alayım LC Waikiki 36 ay Büyük Olur mu acaba 2 aylık bebek için
Zeynosunannesii sevgitekes yok 3-6 ay tam olur iki aylık bebeğe tulumlar zaten çıtçıtlı olunca cekiyo yukarı doğru büyük olması rahat olur