Samet amined açılma var nişan yok sancı yok bekliyoruz sunni sancı ile istersen hemen doğuma alalım dedi Dr bende kabul etmedim kendi sancımı bekliyorum ilk bebeğim Sunni sancıyla oldu ne olduğunu bildiğimden diğer hali cehennem azabı çünkü
Kbozkurt Samet nasıl oluyor suni sancıyla. Benim de ilk doğumum olacak. 1 gün kaldı ama ne sancı ncı ne acılmam var. Normal istiyorum diye bekliyoruz. Hala gelmezse suni sanci verecegiz dedi doktorum. Merak ediyorum korkuyorum da
Samet ygmrzdmr sunniyi yaşamayan bile ona bile razıyım cümlesini Sunni sancı başlayınca geri alabilirsiniz normal doğum tabiki zor ama o sancı daha da zor allah kolaylık versin hepimize
Demmo Tuba704 şafak 6 amma velakin olan belirtiler bile sabahtan beri yok vazgeçti galiba gelmekten 😁
Adakus Tuba704 imdatttttt benim 19 gün 🙊 ve belirtim yok doğumum normal ve kızım o kadar yaramaz ki suratını görmeyi beklerken burnuna kordonu dolamış vaziyette gördüm 🤣
Tuba704 Asafinannesi istesekte istemeaekte kaçsakta (benim gibi) bigün gelecek süpriz yumurtalarımız 😉😂
UluElif Tuba704 şafak 17😌 artık ağırlaştık yavrum zorluyor annesinii sağlıklı gelsinde razıyım normal doğumu bekliyoruz 🙏🏼
Tuba704 Ahsennn 😂😂 bende de hep aynı soru nasıl olacak ama sanırım olacak bir şekilde ben birde sulu göz 😭😂
Ayseeell Tuba704 son 20 günümüz kaldı, doğum şeklimiz henüz belli değil hayırlısı bakalım hepimiz için 😉