Baloglumveannesi Tuba704 inşallah.. hiç yalancı sancı çekmedim acaba derçek doğum sancısı mı yalancı mı anlayamıyorum tecrübesizlik çok kötü 😣
Ezgi6006 Şafağımız 6 🙈 ama hiç belirtimiz yok sadece karnım bazen çok sertleşiyor duvar gibi ahh birde sağ belimin ağrısı 😔
Maviss35 hills anlık geliyor hi diye bağırıyorum falan çok değişik ya anlamadım bazen de 30-40 saniye sürüyor kalıyorum öyle doktoruma söyledim yalancı sancılardır normal dedi
hills Maviss35 anladım canım artık bu yalancı sancılardan gerçeğini ayırt edebilecek miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
Nilemyus Tuba704 benim 11 gün kaldı. Hazırlıklar hızlandı uykusuz geceler kasılmalar falan. Rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin
Mseyyide Kızlar asagi ya aşırı baskı hissediyorum ve sürekli oluyor batma gibi 41.haftamdayım dogum belirtisi olabilir mi ?
essrasr Mseyyide olablr canım 41e kdr doktorun mu beklemek istedi artık suni fitil birşey verseler başlatsalar ya bende 41e kdr gidicem diye endişe ediyorum kocaman olurlar nasıl doğar o zaman 😩
InSu Tuba704 valla onlar hep oluyo bendd 32+6tym allahım yardım etsın inşallaj hepımıze ben o an ne olcaksa olsun diyorum kendimi öyle teselli ediyorum 😀😊
Beybeybi Tuba704 bizde tam7gun var dun doktora gittim herseyi yolunda dedi normal dogum icin bakalim ne zaman gelecek meraktayim artik dogurmak istiyorum 🤗😱
essrasr Tuba704 bir haftamız kaldı heyecan korku en üst seviyedee♥️ Ve kasılmalarım dışında hiç bir gelme belirtisi yok 🤭