Kkaplan Eliftuba geçen hafta 2 cm açılma vardı bu pazartesi alttan bakmadı salıya kadar açılma artsın diye işleniyorum evde hep papatya çayı içiyorum hurma yiyorum bana suni vermicek öyle dedi suyunu o açıklıktan patlatcam doğum kendi başlıcak dedi
Betulll Tuba704 son 9 gun skldim artikk kipirdayamiyorum 6 cm aciklik var ama hanimefendinin gelmeye niyeti yok
Tuba704 Belissimo doğumun her şekli düşündürüyor haklısınız sağlıklı doğsunda hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
DenizOcakLafc Zeynp13 ayy ne güzel demek aynı gidiyoruz , hayırlısıyla geçsin kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏
Samiysfmrym Tuba704 Ne yapsamda sancılarım bi an önce başlasada dogursam diye düşünüyorum 😰 çok zorlanıyorum artık
Tuba704 Samiysfmrym klasik şeyler işte in çık yürü sıcak suya otur squat yap plates vs farklı hiç birşey duymadım şimdiye kadar tez vakitte rahatlarsın inşallah 🙏
Rmyskrkus Asliiiii şimdi eve geldik haftaya cumaya çekildi doğum tarihim 36 haftalık alınacak daha fazlası ikimizide riske atar yatarak günü bekleyecegiz