Snmdrm Meraba kilo aldığım için selülüt olmaya başladı baya bi hamileyimde selülüt için her hangi bir krem kullanan varmı şuan hamişler ? Bio oill yağ var catlak için selülete iyi gelirmi sizce?
Ekilemradahuc https://ty.gl/hsdv6y15fp bu ürünü bi denemelisin anlık indirimde şuan 35 tl ye düştü yorumları güzel kullanmadım ama instagram fenomeninin tavsiyesi üzerine az önce denk geldim alıcaktım Snmdrm
M_kemal Snmdrm hamileyken içeriğinden emin olmadığınız hiç bir ürünü kullanmayın. At kılı fırçası alarak her gün bacak ve basenlerinizi fırçalayabilirsiniz, dolaşımı hızlandırsın diye. Bir de bol su için.
Selencnbz Snmdrm hamileyken selülit kremi yağı falan kullanma. Bio oil bile sadece duş sonrası olmalı. O da çatlak olmasın diye karın kısmına. Çok kilo alanlar basen yanı kol tuzluklarına da sürebilir.
Snmdrm Ekilemradahuc bu ürünüde arastırdım ama zarar olurmu hamileyiz sonuctA bize zararı olurmu duymamışdım adını ama sağolun sız aldınzmj
Snmdrm Selencnbz bana da selülit için at kılı fırcası önerdiler . Bioll yada tatlı badem yağı dediler . Kullanılmaz yani at kılı fırcası bısey yapmaz sanrm
Selencnbz Snmdrm at kılı fırçası bişey yapmaz,o dediğin yağlar da ama selüliti hamileyken yok etmen saçma nasılsa yağ olacaktır. Doğum sonrası yapman gereken şeyler onlar 👍🏽