Nurseda97 Arkadaşlar 6. Haftadayım bu hafta inanılmaz derecede mide bulantım başladı , sabahtan akşama kadar bulantım devam ediyor ne önerirsiniz 💕
alparslanin_annesi Nurseda97 peynir ekmek domates ben o zamanlarda birtek bunları yiyebilirim biraz daha iyi gelir
Srdm Nurseda97 bende 8 e giricem 2 haftadır böyleyim ama hiçbir şey geçirmiyoe aşırı bi bulantı değil ama önceden yediğim çoğu şeyi canım istemiyor tiksiniyorum daha çok meyve çorba peynir ekmek gibi şeyler yiyorum ben
FirstAnne Nurseda97 Benimde 6. Haftada baslamisti. Peynirli kuru tostla gecirdim uzun bir süreyi mideyi biraz bastiriyor ama ac kalmamak gerekiyor. Mide bos olunca bulanti daha cok oluyor. Ben 11. haftamdayim hala devam ediyor kusmalarla birlikte. Gecmis olsun zor bir sürec 🤦🏻♀️
Melo11 Bende de aynısı ekmek arası yemekle çözdüm ben sabahtan akşama ağzımın tadı aşırı kötü doktorum ilaç verdi bugün içtim o biraz iyi geldi 😊
Bssrrr FirstAnne Nurseda97 hamileyken benimde çok bulantim oldu doğuma kadar sürdü.. prilam dr kullanabilirsiniz yada zofer
FirstAnne Bssrrr Zofar verdi doktorum fakat 2 kere kullanmama ragmen cok kotu kabiz yapti. Doktorum soylemisti kabiz yapabilir diye. Bu durum beni zorlayinca icmeyi biraktim malesef.
Hilalyildirim Nurseda97 bende oyleydim yemekten icmekten kesildim. Yataklara düştüm son care acile gittim doktor prilam dr diye bi ilac verdi. O ilac benim kurtaricim diyebilirim. Onun sayesinde gunluk yaşantıma geri dondum. Prilamı tavsiye ederim recete ile aliniyor. Doktora yazdırın