Sağolun kızlar tek tek etiketlemeye halim yok umarım görürsünüz yazdığımı düşük oldu kaybettim bebeğimi diyemiyorum cünkü kalp atışı bile yoktu zaten dün en son yazdığımdan sonra cok kötü oldum ölücem sandım baygınlık geçirdim koltukta uzanıyordum iki gündür kanamam artmıştı ped kâr etmiyordu annem gelmişti eşimin gelmesini beklerken annem ayağa kaldırmaya üstümü değiştirmeye çalışıyordu ama 15 dkda ayağa kalkabildim kalkarken çığlık çığlığa zaten kıvrandım ve asla kan durmuyordu ayağa kalktığım gibi her yer kan üstüm başım koltuk zar zor banyoya gittim başım çok dönüyordu titremeye başladım çok kan kaybetmişim meger tam iftar vakti ambulans geldi taşıdılar beni yürüyecek halim yoktu doktor ultrasonla baktı düşük yapıyosun dedi kese de bebek de yoktu düşmüş ama içerde cok parça kalmış kan kaybetmişsin dedi hemen kürtaja almamız gerekiyor dedi ben bir de temizlik olarak hazırlıksız yakalandım yeni yeni yapmıştım temizliği ama az da olsa çıkmıştı cok utandım ağlamaya başladım eşime doktora yalvardım kendi düştü zaten eve gideyim beni ebe götürün diye doktor eşimle konuştu annemi de tanıyordu zaten hayati tehlikesi var cok kan kaybetmiş kaybederiz demiş doktor onlara söylerken duydum daha cok ağlamaya başladım hazırlıksız olduğum için evde de oğlum vardı onu düşündüm ama kürtaj olmcam diye cok ağladım elimde değil cok utangacım bu konularda eşim annem doktorun zoruyla kürtaja aldılar oradaki herkese yalvarmışımdır lütfen doktor gelmeden beni bayıltın diye bir yandan da ben kürtaj anestezi olmadan acılı bi şekilde oluyor diye aklımda kalmıs niyeyse onun korkusuyla cok kötü oldum doktor içeri girmeden gülerek girdi ben girmeden bayıltın beni görürse ağlar şimdi dedi doktorun yüzünü gördüm yüzümde karıncalanma oldu bayılıyorum sandım gitmişim o an zaten 10 dakika sürmüş ama beni zor kaldırdılar kendime gelememişim hemen genel anestezi olduğu için yarım saat bir saat dediler ama kendime gelmem daha uzun sürdü cünkü bana baya ağır yapmışlar narkozun etkisi baya sürdü normalde kimse sayıklamıyormuş uyanınca ben direk ağlamaya başlamışım cok sayıklayıp cok ağlamışım bağırıp çağırmışım zaten acile gittiğimde ilk müdahale ettiklerinde titriyordum sakin ol hızlı nefes almaya devam edersen daha cok titret uyuşur kusar bayılırsın dediler ya size o anları anlatamam ben hayatımda böyle bisey yaşamadım ben cok ağır bir şekilde yaşadım belki daha hafif yaşayanlar vardır ama bende bu şekilde oldu rabbim kimseye yaşatmasın ama hayırlısı böyleymiş en azından dünkü kadar acı çekmiyorım ama doktor anestezi etkisi devam eder bir hafta hamile gibi davransın demiş ağır kaldırmasın iş yapmasın ayakta durursa başı döner dikkat etsin demiş kanamam ağrılarım devam ediyor ayağa kalkınca gözlerim kararıyor basım dönüyor bayılacak gibi oluyorum iki damar yolu açtılar onun yüzünden elim be kolum şiş cok ağrıyor onlar da inşallah bir an önce atlatırım merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim 🙏