Sblbngl Arkadaşım doğum olsun diye tarcın cubuk sıcak suyla içti sonra 3 gün sonra doğuma gitti bu bebeğe zarar vermezmi sizce yanı hafta olarak artık 39 40 hafta olunca gelmiyor diye böyle bişey yapmış.
_aren Sblbngl çubuk tarçını suyla içmek zararlı değil abartılmadığı sürece ayrıca kan şekerini dengelemede de çok iyi. Annem mesela şeker hastası insilün kullanıyor bu yöntemi kullandığından beri hiç şeker yüksekliği yaşamadı. Ama doğum için ilk kez duydum.
Nergissi Sblbngl tarçının bir zararı olduğunu duymadım ama doğuma nasıl etkisi var bilemiyorum. Her şeyi deniyor işte insan😄
Sblbngl _aren ben hiç araştırmadım direk burayla paylaşmak istedim sanırım tarcın adet söktürücü olduğu için doğum hızlanıyormuş
Clk56 Sblbngl bende 38+2 oldum ama cesaret edemiyorum ada çayına tarcina doktora ne yapabilirim dedim hurma ilişki yürüyüş bazen ne yapsan da olmaz dedi
Sblbngl Nergissi ahajahahaha He valla napcağımızı şaşırdık oysaki bebeğin vakti zamanı gelince doğuyor 😂😂
Sblbngl RdvnMlkn devlette çatı muayenesi bakmıyorlar bazıları bakıyormuş ama bakalım bizim ne zaman doğum olacak