Hatice1043 Mrb arkadaşlar hayırlı ramazanlar konyaya tayinimiz çıktı ve hastaneleri bilmiyorum Konya da takiplerinizi hangi devlet hastanesinde yaptiriyorsunuz ?yardımcı olabilir misin
Dogalanne Hatice1043 Hoşgeldiniz 🤗 Konya da devlet düşünüyorsanız anne bebek ünvanı almış hastaneleri tercih edebilirsiniz.Konya il sağlığın gebeler için eğitimleri oluyor online veya yüzyüze onlara katılmanızı da tavsiye ederim.Ünvan almış hastaneler Şehir hastanesi ve Dr Ali Kemal Belviranlı
Mhrbndnci Beyhekim devlet hastanesi Rukiye hanım da kontrollerimi yaptırıyorum. İyi bir doktor ilgileniyor da
Ebru4292 Mhrbndnci beyhekimde doğum yapılıyor mu canım bilgin var mı orada takipliydim pandemi olduğundan doğum yaptırmıyorlar diye duydun
Mhrbndnci Ebru4292 sadece sezeryanla doğum yapılıyor ama yakın zamanda ek bina da kadın doğum servisi açılacak orası açılırsa norml doğum da yaptırılmaya başlanır.
Mhrbndnci Dogalanne yakın bir zamanda Dr Ali Kemal velviranli kapanacak ve Beyhekim hastanesi bünyesinde çalışacak.