miniktirtilim Damla1995 ay valla bende oyle karpuz kiraz nektarin cilek birde erik bunlarla hayat geciririm ilk gebeligimde erik dogumuma 1 ay kala cikmisti gaz yapar riye yedirmediler dogurdum gene gaz yapar yeme dediler hayat zindan oldu🥺🥺🥺
Deletedmom7373700 miniktirtilim leke dedikleri gül gibi bişey canım zaten. Hani bazı bebişlerde oluyor ya yanaklarında alnında falan böyle kırmızı büyüdükçe kayboluyor zaten 😂
elfkara Çilek domates yedikten sonra elinizi yüzünüze sürmeyin derler genelde de yememek ne alaka 😁🤪 Ben her hafta yiyorum valla
Gozde0010 miniktirtilim yeme deil kuzum ye tabikide ama aş erdigin donemde yedikten snra elini biyerine surme leke yapior kanitlanmis bi grcek bu
mericherry Aynı tepkiyi ben de gördüm bu sefer daha çok canım istedi , isteyip yememek daha kötü diye bi dhaa yedim😅😅😅
35lavanta miniktirtilim Ya kuzum yok öyle bişey kızıma hamileyken çok çilek yedim olsa benimki lekeden geçilmezdi mis gibi pamuk gibi yavrucuğuumm. Şimdi yine hamileyim daha 2 saat önce yine yedim oğlumda pamuk gibi doğcak 😍😍💙😂
Asillllll1111 miniktirtilim Çikolata yeme çocuk şeker hastası olur beyaz ekmek yeme bsey olur çilek yeme leke çıkar maydonoz yeme bebek düşer sakatat yeme bebeğe zararli çilek yeme leke yapar ne yiyeceğimi şaşırdım artık 😒😒
35lavanta Asillllll1111 Ben sabahları maydonozlu kaşarlı omlet çok yaparım yerim kızımda çok sever çok şükür bişey olmadı olmuyorda salatalarada koyarım muhakkak yani okadarın bişey olduğunu sanmıyorum ya 😬😬
Habus Asillllll1111 maydanoz gerçekten adet söktürücü etkisi olduğu için zararlı ama benim doktorum da bana yasaklamıştı 🙈 normal salatalarda, yemeklerde falan yendiğimiz kadarı zararlı değil tabi ama canımız çeker de fazlaca yersek falan zararı olabiliyormuş 🤷🏻♀️
Novaa miniktirtilim Ben çilek de karadut da yiyorum bol bol. Yalnız özellikle çilek organik değilse pestisit ve bakteri içerebilir. Bir 5 dakika kadar sirkeli suda bekletip iyice yıkamak iyi olur.
Sevdiceklerim miniktirtilim çok alakasız ben ilk hamileligimde çokta yedim Allaha şükürler olsun bisey yok çocuğumda şuanda hamileyim ve yine yiyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Deletedmom_33 miniktirtilim Amann ye bende yedim hani hiçbir yerinde leke yok ya sade sinirlenince göz kapağında kızarıklık oluşuyor oda babasinda da alnının ortasında var üçgen şeklinde sinirlenince kırmızı ortaya çıkıyor geçiyor ondan almıştır
Habus miniktirtilim 13 haftalığım hamile kaldığımdan beri her gün meyve tabağına en az 3 4 tane koyup yiyorum 😂 benim bebe çilli çilli doğacak kesin eğer doğruysa 😂
cgnduru miniktirtilim canım normalde kolay kolay bir şey çekmez ama eşime gelirken meyve al demiştim sen yazınca cilekte ekledim listeye 😀 😀 ye canım hiçbir şey olmaz onların hepsi saçmalık bende iftardan sonra yicem 😀 ❤❤