Tuana_ Evet kızlar akşama neler yaptınız bakalım ben Yeşil mercimek çorbası Karnı yarık Pilav Salata Kemal paşa tatlısı Hoşaf yaptım sizlerde neler var
Emedko Tuana_ afiyet olsun cnm benim bol bereket versin Rabbim hepimizin evine ❤ Bende mercimek çorbası, patates yatağında soslu köfte, tatlı olarakta bisküvili pudingli pasta yaptm .
starmom Tuana_ Tuana_ hey maşallah döktürmüşsün 😄 ben köfteli sulu patates yemeği tarhana çorbası eşimin canı şehriye pilavı çekmiş onu da yapacağım Bide hoşaf mı yapsam acaba canım çekti Sizin menüden
Tuana_ Deletedmom_110 oh oh ellerine sağlık kız bende temizlik yaptım yoruldum kemal paşa tatlısı gözüme kolay geldi bende onu yaptım 🤣
Ruveyda_baskapan İftar menüm, Annemin harika yemekleri Kız kardeşimin güler yüzü Babamın bereketi Akşam en sevdiğim baba evinde iftara davetliyiz ❤️
Tuana_ Emedko sağol canım benim sana da afiyetler olsun Rabbim herkesin evine bolluk versin inşallah 😘😘😘
Tuana_ starmom kız valla hiç dermanımda yoktu temzlik yaptım yoruldum ama illaki yapılacak akşama yemek kalktım artık bunları yaptım tatlım da olmadı kız bimden hazır almıştım şerbet dökünce dağıldı bayatmıştı 🤣
miniktirtilim Tuana_ sahile gittik kizimla cok yorulduk Buzluktan taze fasulye çıkarıp yaptim Yanina makarna yaptım Aksama doğru de cacik yaparim tamamdir 😏
Hamideekoc Tuana_ akşama misafir var Yayla çorbası Kavurma Pirinç pilavı Bamya Havuç tarator İçli köfte Kedi dilinden tatlı 🥰
mrs_elisah Tuana_ sadece makarna ve yoğurt 🤷🏻♀️ Herkes hergün ne kadar çok çeşit yapıyor şaşırıyorum gerçekten 😁😁😁