nursanyildiz Tyh değişiyor bana doktorum 5.gun başlattı ama öncesinde farklı bir doktora gidiyordum 3. Gün baslatmisti
Gizem-92 Ben adetin 5. Günü başladım 5 gün kullandım canım doktorum öyle önermişti ilk kullanımda hamile kaldım 24 haftalık hamileyim şuan darısı sana inşallah🙂
Tyh Gizem-92 hayırlısı ile kucagınıza alın insallah.. peki sonrasında iğne oldunuz mu bir de ramazan malum sahurda ve iftarda içsem olur mu sence
Gizem-92 Tyh amin inşallah teşekkür ederim ☺️, ben günde bir kere kullandım yine doktorumun tavsiyesiyle sende senin için hangisi en uygun zaman dilimiyse ona göre ayarlarsın canım günde iki kullan dediyse doktorun sahur ve iftardan bi süre sonra alabilirsin
Gizem-92 Tyh ben çatlatma iğnesi olmadım ilk kullanımımdı doktorum adetinin 5. Günü başla 5 gün kullan günde 1 kere demişti eğer olmazsa iki kere daha kullancaz 3 kullanımda olmazsa çatlatma iğnesine geçeriz demişti bende
Tyh Gizem-92 teşekkür ederim bilgileriniz için bugun bir tane içtim doktorum iki kere iç dedi sabah aksam iğneden banada bahsetmedi sanırım yapmayacak
Sersel_15 Bende bugün gittim doktora bana da verdi 5. Gün kullan dedi 5 gün boyunca günde iki defa aç karnına içicem. Size ne için vermişti ilacı bilgi verebilir misiniz
Tyh Sersel_15 bende çikolata kisti varmıs 3 cm yeni öğrendim, 2-3 aydırda deneyip olmayınca verdi klomeni bana tok karnına sabah aksam dedi