Cansusu Kızlar 4lü testim bugün açıklandı temiz çıktı.2li testimde temiz .Beyinde kist,kalpte parlama,böbrekte genişleme olunca down olabilir diyor.Hala risk var diyor ,bekliyoruz fetal DNA diyor şimdi de çok kötü durumdayım
2148 Cansusu sen rabbime sığın inan hiç bir şey yoktur allahin izniyle Duanı hep guzel et rabbim senden emanet bu yavru kaldıramayacağım yükü yükleme de
Ozgeliz Cansusu rabbim yar ve yardımcınız olsun kaç haftalıksınız ? Benim bebeğiminde kalbinde sorun görüldü 😔 29 haftalık amniyosentez verdim 😔
Heymoms Cansusu hiç gerek yok fetal.dna falan bu doktorların hepsi aynısı ya fetal DNA ya da amniyosentez istiyorlar benim bebeğimde koroid Pleksus kisti göründü 19.haftamda 21.haftada perinatolojiye muayene oldum sonra ayriyetten kalpte kolajrn odak yani parlaklık gördü ve bunlar geçici dedi hep dua ettim çok araştırdım bu durumu yaşayan insanlarla konuştum içim rahatladı sonrasında 30.haftamda kistler kayboldu 33.haftamda kalpteki parlaklık görünmedi bunlar hep geçici şeyler kesinlikle söylediklerinde çok zor günler geçirdik ama keşke hep olumlu baksaymisim herşeye kötü günler yaşamaktansa içini ferah tut asla üzülme 🙏🏻
Al61 Benim iki evladimda koroit plaxsus kist vardı şimdiki hamileliğimde hem kirt hem mesanede büyüme 33 haftaligim geçmiş geçmese bile doğunca geçer dedi doktorum hiç endişe etme dua et
Elifffnaz Al61 bende 26 haftalık hamileyim ve bebeğimin beyninde söylediğiniz kistten varmış geçiyor mu gerçekten düşünmekten kafayı yicem artık
Dudukr1 Cansusu merhaba benim de bebeğimde böbreklerinde hidronefroz ve kalpte parlama var doktorum fetal DNA yaptir diye tutturdu ve inanılmaz iç karartıcı konuşuyor. Ben yaptırmayı düşünmüyorum inşallah sağlıklıdır bebislerimiz benimde ikili testim temiz çıkmıştı gerçekten dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sağlicakla kucaklarimiza alırız.
prenses_annesiiii Elifffnaz geçiyor canım benimde 5 ayımı zehir ettiler 2 tane kist vardı kalbinde ve böbreğinde parlama vardı burun kemiği yok omur iliğinde açıklık var dediler düşün neler yaşadığımı 20 haftada detaylıya girdim çok şükür sağlıklı görünüyor dedi kistlerde kaybolmuştu kalbini ferah tut Allaha güven dua etmekten başka çaremiz yok kapalı kutu şimdi doğuma 2 buçuk ay kaldı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻
elfffffslu Elifffnaz benim bebeğimde de çift taraflı vardı bir tanesi 10 mm ydi hatta diğeri kayboldu birisi küçücük kaldı şuan 35 haftalığız fetal dna testi yaptırmıştım bende temiz geldi geçer diyorlar sen de içini ferah tut hamileliğinin tadını çıkar ben çok yıpratmıştım o dönemde kendimi
Elifffnaz Cansusu ya bana da geçer dedi ama geçmesi risk kalmicağı anlamına gelmiyor dedi o yüzden korkuyorum, yani down sendromlu olabilirmiş o kistler geçse bile niye bana öyle bişey dedi ki ya :(
Elifffnaz prenses_annesiiii teşekkür ederim ama benim de 20.haftada detaylıda çıktı 27 28 haftalarda gitme ihtimali var ama doktor gitse bile riski devam ediyor dedi
1babymom prenses_annesiiii merhaba bana da detaylıda burun kemigi kısa dediler. Tek basına anlam ifade eder mi çok korkuyorum
Mervealparslan23 Elifffnaz bizede detaylı ultrasonda kalbinde parlama var dedi 30. Haftada geçer dedi bakalım detaylıda başka bi bulgu yok dedi sadece parlama
Cerenimo6_ Elifffnaz merhaba bebeğinizin beyinde ki kistleri ile bi gelişme oldu mu doğduktan sonra geçti mi
Elifffnaz Mervealparslan23 genelde bir bulgu olunca bir sıkıntı çıkmaz diyorlar, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı inşaallah🤲
Poyrazakalan Mervealparslan23 banada oyle dedıler cnm kalpte parlak bı nokta varmıs etrafımda bı kac kısıyede aynı sey soylenıldı onlar dogum yaptı allaha sukur hıcbıseylerı yok
Ayvacekirdegi Sadece bir doktorun söyledikleriyle mi hareket ediyorsunuz yoksa farklı doktorlara sordunuz mu? Hem özele hem devlete sordunuz mu ?
Elifffnaz Ayvacekirdegi devlette kist var deyip araştırma hastanesine sevk etti, araştırma ya gitmeden özele gittim orda da var dedi araştırmaya da gittim, yani 3 farklı doktora göründüm
Ayvacekirdegi Elifffnaz Yine içinizi ferah tutmaya çalışın bol bol dua edin duanın gücüne inanın her şeyi değiştirebilir. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin yüzünüzü güldürsün, amin