[silindi] Emziriyorum, gazını çıkarmak için kucağıma aldıgımda ne varsa çıkarıyor sürekli kusuyor 3-4 posta. Yarım saat geçtikten sonra aç kalmasın diye tekrar emziriyorum tekrar ksuuyor bu nedir arkadaşlar ya kafayı yicem neden böyle yardım eder misiniz
Nese86 [silindi] Sütünüz yaramıyor olabilir malesef bazen böyle olabiliyor.Ins ciddi birsey değildir.
Mysaa [silindi] yanlış anlamayın ama sut yaramıyor diye kusabilir bazen böyle durumlarla karsılasılabiliyor tabiki yine en doğru bilgiyi doktorunuz verir
[silindi] Cansugamze_ pazartesi günü aşısı var inşallah göstericem. Artık burnuma ekşi kokular geliyo sürekli kustugu için😢
Cansugamze_ [silindi] her bebekte olan şeyler canınızı hiç sıkmayın 🤲🏻❤doktora mutlaka sorun ama kötü bişy değildir eminim
Sema065 Gazını çıkartmak için hemen kucağınıza almayın biraz o şekilde yatsın sindirim açısından benim bebeğim de öyleydi hemen gaz çıkartmak için acele etmiyorum o şekilde çok kusmuyor artık sadece çok az fazlasını çıkartıyor o da nadiren olmaya başladı 🌸doktorum söyleymişti sağolsun düzeldi bir de böyle deneyin belki birdaha olmaz inşallah
[silindi] Sema065 peki boğazına falan kaçar mı allah korusun ciğerlerine kaçar diye çok korkuyorum 😢🙏🏻
[silindi] Cansugamze_ bebekle beraber bende ağladım artık sürekli huzursuz anlayamıyorum ne oldugunu boğazının yandıgını hissediyorum ekşimsi kokular geliyor kustugu için ama elimden hiçbir şey gelmiyor
Cansugamze_ [silindi] anlıyorum sni bnde öleydim ama bi süre sonra düzelecek merak etmeyin yan yatırın bi sağ bi sol boğazına falan da kaçmaz kusmuğu zaten gözünüzün önünde olur❤bilirsiniz ani bişy olduğunda Allahım yavrularımızı korusun🥺🤲🏻❤
Sema065 @[silindi] ben yakın takip ediyorum sürekli kontrol ediyorum Şükür birşey olmadı o şekilde 10 dakika falan yatsın sonra gazını çıkartın başında bekleyin ben öyle yapıyorum benim bebeğim de çok fazla kusuyordu yan falan yatırıp çıkıyorum odasından 🌸 1 ay 17 günlük artık kusması falan kalmadı
Nilist Bazı bebekler 1 yaşa kadar reflü olabiliyor. Benim kızımdada vardı. Doktor 1 sene sürer demişti. 11 ay kustu durmadan. Sonra geçti.