Mlkysf Nefse Bulgar kızları değil de Bulgaristan türkleri desek daha doğru olur 🥰 bende Bulgaristan göçmeniyim selam canım ✋️
Gulguzelim Nefse bulgaristanli sayılırmiyim bilmiyorum cok eskilerden gelmis dedeler ama kocam Bulgaristanli 😀 bendende size selam
birguzelsyuleyman Nefse memnun oldum canim hamile kalmadinlar ilgili birsey yazmisin bir sorununmu var gebe kalmak icin bende gebe kalamiliyordum surekli dusuk yapiyordum gebe kalsamda
Nefse birguzelsyuleyman evet 4 yıldır ugrasiyoruz ama hic kalamadim gecen ay inseminasyon yaptirmistim ama tutmadi simdide kistim var insallah patlayirsa tup bebek dusunuyorum
birguzelsyuleyman Nefse Gecmis olsun bendede kist var dustuler cok sukur insalah en yakin zamanda gebe kalirsin canim
birguzelsyuleyman Nefse benim oliyordu aslinda ama dusuk oluyordu malesef kist vardi bende gebe kalmami zorlastiyordu
birguzelsyuleyman Nefse suan 26 haftalik hamileyim sukur hani bulgaristana gidiceksen dulvoda bir doktor var bu seylere ilgili cok bilgisi var ben ona gitiksen sonra gebe kalsin
Nefse birguzelsyuleyman allah sag salim kucana almayi nasip etsin cok sagol bakarım bi zaten iki uc ayda hep bulgaristana gidiyoruz doktora
Gulguzelim Nefse bencede 😀 suan hatta kaynanam Bulgaristan gitti benim vatandaşlık işlemlerini baslatmaya