Canankanat18 Kızlar canım çok erik çekiyor bildiğiniz satan veya ne bileyim taze can eriği sizin de canınızı çektirmek istemiyorum ama kızım içerde savaş ilan etti canımız çok çekiyor ya
Ysgl26 Canankanat18 çağdaşta vardı canım dün erik karpuz çağla falan erik aldım bende görünce canım çekti
Emedko Canankanat18 benimde canım istiyor bu aralar ya ama bulamadım ben buralarda . Sen bulursun inşallah ❤
Hacer13 Canankanat18 ayy benim kaç aydır canım istiyordu eşim dün marketten bulmuş ve artık bazı marketlere gelmiştir diye düşünüyorum inşallah bulursunuz
Cansuadaa Canankanat18 benimde canım uzun zamandır istiyo manavlarda yoktu en son geldimi bilmiyorum eşim halde bulmustu
Ozlm0916 Canankanat18 manavlarda ve büyük marketlerde var eşim dün aldı daha kucuk kutuda 10 tane felan var icinde 25 tl
Nese86 Canankanat18 Hal de yokmu mutlaka vardır zenginlerin muhitinede bakın bulursunuz ben martta istemiştim ama biz nisandayiz bulursunuz arayın.
efsaneana Canankanat18 canımmmmmm kıyamam benimde mürdüm eriği istiyordu internette bulmuş eşim yarına gelecek inşallah gerçekten psikolojik olarak düşünürdüm hep ama aklımdan hiç çıkmıyor 🙈🙈
Regina16 Canankanat18 benim şubatta istemisti canim bulmustu esim bence suan daha kolay bulunur ins denk gelirsin
haklisinesracim Canankanat18 ilk gebeligimde ben de öyleydim ama bulamamıştım mevsimi gelene kadar. Şimdi de canım istiyor aynı şekilde ama takmıyorum çünkü aserme diye bir şeyin olmadığını öğrendim bunu bilince de insan fazla önemsemiyor 😄
Elfs Canankanat18 harmony plant yazın trendyola ben çağla sipariş vermiştim gayet güzeldi ordan sipariş edebilirsiniz.
Nurdanhldz Canankanat18 biz Antalya’da bulduk. Ama artık manavlarda ve file marketlerde bar geldi yani bi bak kesinlikle bulursun ☺️