Msl22 Kızlar bebeğin başı aşağıdaydi doktor baktığında ama anlamadığım şey şu doktor bebegin boyunu olcemiyor fl sini yani uyluk kemigi olcebiliyo sadece acaba alani dar oldugu icin mi olcemedi uzatmamisti bacaklaarini herhalde 32 haftaligiz
Msl22 CansuDRY Doktorum hic söylemedi boyunu ama hep flsini ölçer ve uzun boylu olacağını falan söylüyor aksine ilk gebeliğim karnimida gorseniz mini minnacik kimse inanmaz 32 haftalik olduguma bide karnim cok asagida duruyor neden bilmiyorum
Msl22 Fatmanurvehashas Hic soylemedi doktorum canim ondan hep ölçüyor ama gayet iyi oldugunu söylüyor söylemedi bende ondan düşündüm bi
CansuDRY Msl22 O şekilde ölçülüyor hep, merak etmeyin. Karnınız küçük de olsa bebek gelişimiyle alakalı olmaz o. Sizin vücut yapınızla alakalıdır.😊🙏🏻
Msl22 CansuDRY Ya ilk gebelik ya malum insanlar küçük diye seu yapıyorlar ama oncesinde 48 kiloydum uzerine çıkmadım da zaten hamilelikte birtek kilo aldım ilk defa hayatim boyunca 60 kiloyu gorebildim diyebilirim yani bide asagida duruyor karnim erkek bebek ona bile birsey soyluyorlar yok doğum kanalına girmis bu bebek falan diye