SerraLinasmom Kızlar doğum yaptım 5 nisanda hala sütüm gelmedi 🥺 sizin kaç gün sonra geldi ya da tanıdıklarınızın. Tavsiyelerinize açığım 🥰 daha bugün Göğüslerim sertleşmeye başladı ama hala süt inmedi
Sarahh SerraLinasmom Çoğu kadın okuduğuma duyduğuma göre sezeryandan 3 gün sonra geldiğini söylüyorlar ve emzirmek çok önemli gelmese bile emzirirseniz sütün gelmesini tetikliyor
nurcan_26g SerraLinasmom benim ikinci gün sıcak duştan sonra havluyu ütüyle ısıtıp göğsüme koymuştuk o şekilde gelmeye başlamıştı ama tabi herkeste ise yararmi bilemiyorum deneyin isterseniz bı bide bebek emdikçe süt aşağı iniyo
SerraLinasmom Cansugamze_ Yaptım canım dün dolmaya başladı gögüslerim bugünde sertleşti gelecek gibi insAllah gelir
Cansugamze_ SerraLinasmom gelir canım hiç strese girme emzirdikçe gliyo merak etme ❤ sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻
Zeynepasi Benim 5.gunde gelmisti de annem yardimci olmustu göğsümü sıkmıstı Süt gelsin diye göğsümün ucu oyle açılmıştı bebek kuvvetli çekmediği için açılmamış
melekylmzr SerraLinasmom benimde 4 ya da 5.günde geldi sağmıstım canım sertlestiyse sıcak havlu koy yumuşat ve sağ beklemesin öyle bebekte emsin emsbiliyosa
melekylmzr SerraLinasmom canim ayni durumları yaşamisiz emmesini bekleme onlarla zor elektrikli pompayla boşalt yoksa bosalmyo mastit olursun ben oldum bak 2 aydir dogumdan bedi cekiyorum ihmal etme
Ozge SerraLinasmom elektrikler pahalı manuele göre ama cidden daha pratik oluyorlar. Sorununuzu çözmenize sevindim 🌸🥰
SerraLinasmom Ozge kesinlikle ama gögüs ucu silikonu sayesinde tutabildi göğsümü. Çok şükür 🙏🏼 sağ olun sizde 🌸
SerraLinasmom melekylmzr silikon göğüs ucuyla emiyor ama sertleşti çok küçük bebeğim boşaltamaz hemen bir yandan da sağayım doğru diyorsun gerçekten yaşamayan bilmez