babysare Kızlar hala düzensiz bu haftada da normal mi bi kuvvetli dışarıdan izliyorum 3 4 gün cılız sanki ilk hissettiğim günler gibi güçsüz ilk hamileliğim anlayamadım normal bir durum mu
ipekveatlas babysare benim 27 hafta cok kötüydü hic hareket etmiyodu.. 27 bitti 28e girdim o zamandan beri hep hareketli sükür 36 haftalığıö
sevo_asc babysare aynı durum bende de var bugün hep öyleydi çok endişe ediyorum haraketleri böyle az az ve daha çok kasıklarımda hissediyorum
Annekuzusu_Ayaz babysare hiçbizaman bebek hareketleri düzene girmiyor maalesef benim oğlum 34+3 bazen çok hareketli bazen çok sessiz oluyo
nuhunannesi42 babysare normal ya ben de öyle çok az ama dışardan bile görülüyo kuvvetli hareketleri şuan 29 haftalık olduk hala öyle dün de kontrolum vardı doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi
babysare ipekveatlas neden acaba çok ilginç sanki ilk haftalardayım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Pnr0606 ipekveatlas Bende şu an 27+0 sadece sabah hissettim baya korkuyorum,dün doktora gittim normaldi herşey. Sizin nasıl geçti 27.hafta ?
ipekveatlas babysare ben de cok şaşırmıştım bu duruma ve burada çok kişide gördüm 27 haftadan şikayetçi olan ama sonra geçti hayırlısı canım senin iicnde
babysare sevo_asc forumlarda normal yazmışlar hep ama bilrmedim salı kontrlüm var herşey yolundadır inşallah
Handeasel Annekuzusu_Ayaz bende bugün 31 haftalık oldum 3 gündür hareketleri çok nadir hissediyorum çok tedirginim böyle devam ederse gitçem doktora 😖
babysare nuhunannesi42 benim de dışarıdan görünüyo canım da bazen de çok güçsüz oluyo içerden hafif hafif vuruyo sanki ilk hareketini hissettiğim zamanlar gibi anlamadım ilk hamileliğim bilgi alıyım tecrübeli annelerden yada haftası benden ileri olanlardan diye soruyum dedim
nuhunannesi42 babysare benimde öyle. Ya doktorum bebek ters dönmüş olabilir demişti hani kendi kendimize evham yapiyoruz. ☺️ Allah’ın izniyle. Birşey olmaz sağlıkli bı sekilde alırız yavrularimjzj kucağımıza
pelin47 babysare bende 28+5 im sanki o 26 27. Haftalardaki gibi hareketli değil yine hissediyorum ama daha cılız yada daha az sıklıkta yarın kontrole gideceğim
Merikooo babysare korkma canım bende senin gibiyim hamileligimin tadını alamıyorum hep korku icindeyim 30+3olduk hala öyle çok rutine bağlamış hareketlerimiz yok benim oğlan çok tembel uykuyu çok seviyor 😒😒😒
Dlr48 babysare bende 26. Cı haftadayım mesele dun benımde cok cılıDı hareketleri azdı bu. Haftalarda duzensız oluyor heraşde ama bende endise etmiştim dun cok
Serapcemre babysare ben de endişeleniyorm ama uyuyordur annesi ya😂bak benmki fıldır fıldırdı ıkı gündür sessiz vuruyor ama önceki gibi değil sanki ben de endişelenip cıkolata yiyorm daha güzel oynuyor demek ki skntı yok yenidogdugunda nasıl hep uyuyorlarsa şimdi de uyuyorlardır
Handeasel Annekuzusu_Ayaz normalde hareketli bir bebek ondan korkuyorum inşallah korkulacak birşey yoktur 🤲🏼🤲🏼