iremcannn1907 Merveofs internette çok var ama çok yanıltıcı canım. Bebeğin önden veya geriden gidiyorsa endişelendirebilir seni. Bence hiçbir şeye kulak asma, doktorun sağlıklı kilosu iyi diyorsa yeterli 🥰🙏
prensannesi1649 Merveofs ultrason kağıdında yazıyor ondeyse de yazıyor geride ise de yazıyor bak son ultrason kağıdında
prensannesi1649 iremcannn1907 nette çok farklı sonuçlar var her yer ayrı sonuç gösteriyor nette göre bizim hep 4 hafta onde ama aslında öyle değil
Merveofs prensannesi1649 ay boyunu unuttum da kağıtta boyunu bile bilemedim onu hiç bilemem herhaldee anlamıyorum şu ultrason kağıdını 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
iremcannn1907 Merveofs maşallah diyelim canım sağlıkla gelsin güzel bebek 🥰 doktorlar bile yanılabiliyor kilo konusunda. Doğumdan bir gün önce 3800 ölçmüştü bebeğimi, 4300 doğdu ☺️ Sanırım birazda doğumda görüyoruz 😂
prensannesi1649 Merveofs orda yazan birimleri nette yaz hangisi boy görürsün zaten bende öyle bakiyom hep
prensannesi1649 iremcannn1907 benim de doktorum yanılma olabilir gerçek kilosu doğumda belli olur demişti bu arada maşallah bebisinize ♥️
prensannesi1649 Tgbaktas şimdi herkesin farklı yerde yazıyor benim doktorum ayrı olarak veriyor o sonuçları bebisimjn iki resminin arasında yazıyor sende foto yukleyebiliyorsan yazıları yükle bakalım
Tgbaktas prensannesi1649