Burcusenkoc Merhabalar arkadaşlar 3. Günüm bugün duş alacağım duşta sezeryan bantıyla giriyoruz duştan sonra bantı çıkartıp iyice kuruyalıp yeni bant alıp taktınız mı
NurNaz Burcusenkoc cnm ben bant kullanmamıştım ayakta fiskiyeyle alıp çıkmıştım çok şükür bir sıkıntı olmadı
iremcannn1907 Burcusenkoc bantın su geçirmez bant mı canım? Benim öyleydi, doktorum 10 gün boyunca çıkarma kontrole geldiğinde ben çıkarıcam banyonu rahatlıkla yapabilirsin demişti. Ben hastaneden geldiğim gbi başlamıştım banyo yapmaya
Cansugamze_ Burcusenkoc bnm doktorum hastaneden çıkarken bantı çıkarmıştı eve geldiğimde hemen duş aldım ayakta sadece kuru tutmamı sölemişti
Aycan051415 Burcusenkoc ben bant kullanmadım normal yıkadım şu zaten yukarıdan aktığı için direk oraya vrmadi sadece süzüldü şu üstünden cikincada bastır çek şeklinde kurtulalım iyice bi sorun olmadi
iremcannn1907 Burcusenkoc yok hayır canım ben kontrole 7. Gün gitmiştim, 7 günde hep banyo yaptım hiç kalkma yapmadı. Suya karşı baya dayanıklı o bantlar hiç korkma
Halimea Burcusenkoc bant su gecirmez olması lazım , onu siz çıkarmıyorsunuz 1 hafta sonra doktora kontrole gidince doktirunuz çıkariyo benim ki oyleydi🤗
2bebegimm Gecmis olsun, ben 3 gun sonra girdim dusa. Su geçirmez bant falan da kullanmadım, doktorum gerek yok demişti. Normal ayaktan yikandim çıktım hemen bi sıkıntı da olmadı şükür ama baya korkmuştum dikisime bisey olacak diye hic bir şey de olmadi.