GamzeNur17 Esenler’de şeker yüklemesini hangi hastanede yaptırdınız ve ücretleri nasıl devletde yapılıyor mu
Edacelik GamzeNur17 Avicenna hastanesinde yaptırdım 8 nisan da 100 TL verdim. Çok şükür şeker çıkmadı.
GamzeNur17 papatya56 Serçin hanıma gidiyorsun dimi canım sen seninle daha öncede konuşmuştuk sanki doktor sormuştum sana bende cumartesi günü Serçin hanıma gittim bana şeker yuklemesi yapmamı söyledi o yüzden sordum
Nursah07- GamzeNur17 sabah aç karnına gidiyosun sana 75 g lık içeceği vermeden önce bir kan alıp şekerine bakıyolar sonrasında verdikleri içeceği içiyosun 5 dk içersinde. 2. Şeker için kan alıyolar 1 saat sonrasında da kan alıyolar yani elinde 3 tane şeker sonucun oluyor sonrasında da doktoruna gidiyosun işte :)
papatya56 GamzeNur17 Serçin hanıma gidiyorum banada yap dedi ben yapmak istemıyorum dedım tamam diyince yapmadım
GamzeNur17 papatya56 bir sorun olur mu canım yaptırmasak açlık şekerim 70 çıkıyor tokluk bilmiyorum ama yani iyi dediler bana ama şeker yüklemesi o kadar şekeri içmek saçma geliyor
papatya56 GamzeNur17 Benimde hep 70 çıkıyodu ondan yapmadım bebeğin suyuda iyidi kilosuda haftasıyla uyumluydu hep ondan yapmadım kaç haftalıksın canım doğumunu serçin hanımda mı yapcan
GamzeNur17 papatya56 27 haftalikiz canım carsamba günü 28 olucam inşallah bebeğin benimde bir sorunu yok Allah’a şükür evet onda yapmayı düşünüyorum sen
Edacelik GamzeNur17 Sertan Aksu canım. Hayatım valla kimileri yaptırıyor kimileri yapmıyor. Ben yaptım. Çünkü benim anne tarafında şeker var. Bi sor doktoruna ben yaptırmak istemiyorum ama doğum sırasında bişey olur mu diye? Çünkü şeker yada tansiyon olunca bebek doğum pozisyonunda olsa bile sezaryen oluyorsun diye biliyorum.
FerdaH53 Serçin hanıma gidiyorum bende yaptırmamış tim ilk hamileliğimde ikincide de yaptırmadım bebek bı hafta önden gidince kandan baktık şekerime şuanda ilaç başladık şeker yüklemesi yapılmadan dahiliye ile iletişimli şekilde
GamzeNur17 Edacelik himm anladım canim ama şuan değerlerim normal se yaptirirsam bir sıkıntı çıkmazsa sorun olmaz dimi o şekeri yuklettikten sonra
GamzeNur17 Edacelik Nursah07- Allah razı olsun biraz da olsa içim rahatladı canlarım ya yaşınızı bilmiyorum belki kucugumdur sizden ama sevdim sizleri
Nursah07- GamzeNur17 ben o yüklemeyi yaptıralı hemen hemen 3 ay olucak hiçbir sıkıntım olmadı bana da dediler yaptırma 2 aya kalmaz şekerin çıkar vs hepsi boş laf öyle bir şey olsa doktor istemez zaten bence yaptırmalısın ben de Sertan beye gidiyorum ve dedigi hicbir seyden süphe duymuyorum sende doktoruna güven canım ne diyosa yaptır :)