Mommce Oguzhanberraselina 27. Ve 28. Haftada bende öyle oldum canım doktora sordum gelişmesi hızlandığı için dedi sonra normale döndü çok hareketliyiz şuan. 1 gün içinde hiç hareket hissetmezsen sağlıkocağına gidip ebeden kalp atışını dinlesini rica edebilirsin için rahatlar en azından.
Derya3535 Oguzhanberraselina bende 21+2 haftalık bende hissedemiyorum. Doktora gittim çok şükür bişey yoktu.
Tanemveannesi_ Oguzhanberraselina bende de aynı şey var ve dün kontrolüm vardı sanırım ben hissedemiyorum diycem ama o da değil çünkü aşırı hareketli bebeğim dün doktorumuz gayet hareketli dedi nefes alış verisine baktı 28+2 olduk dışardan baktığımda bile hareketlerini görüyordum şimdi çok zor hissediyorum ve bu beni tedirgin ediyor 🥺
eylulummmm @Oguzhanberraselina bendede öyle oluyo ara ara bende korkuyorum dün öğleden beri hareket edemedi hiç haftam küçük ama ben 2 haftadır düzenli hergün hissediyorum
Deletedmom727271 Oguzhanberraselina o haftalar da oluyor canım düzensizlikler. 27den sonra düzenli olması gerekiyor 😊
Belacivciv Oguzhanberraselina Düzenli hareket hissetmek için haftanız biraz erken ama içiniz rahat etmiyorsa bi acile gidip baktırın🙃
Oguzhanberraselina Mommce yok canim arada hissediyorum ama böyle gün içinde çok az o yüzden korkuyorum
Simsim60 Mommce kesinlikle katılıyorum.bende ne zaman hareket etmiyor diye kafama taksam kilo aldığımı görüyorum bebek büyüyor diyordum.evde baskül var takip ediyorum.bende kendi kendime bu tezi bulmuştum meğerse doğruymuş😊
Mommce Oguzhanberraselina streste etkiler bebeğini canım için rahat eder doktora gidebilirsin ya da dediğim gibi saglikocaklarinda kalp atışını dinleyip bilgi veriyorlar. Ben arada gidip kalp atışını dinliyordum.
Busesnl Oguzhanberraselina gündüzleri %90 uyuyorlar zaten canım bende de aynı çok nadir hissediyorum geceleri hissediyorum bazen korkma allahın izniyle bişey olmaz
SevimlimX Oguzhanberraselina ayni bende sizin gibiyim 24+2 yiz iki gündür önceki günlere nazaran daha az hareket ediyor bende endişelendim ama galiba bu haftalarda normal
Mommce Simsim60 son haftalarda tam tersi oluyor ama canım 36. Haftadayiz büyüdükçe hareketleride belirginleşiyor dışarıdan eline ayağına dokunabiliyorsun 🥰🥰🥰
Simsim60 Mommce kilo konusunda son haftalarda pek değişmiyor benim için😊ilk oğlumda toplamda 11 kilo almıştım sadece canım 😊
Tanemveannesi_ Oguzhanberraselina gece uykumdan uyandıriyordu şuan ufak ufak hareketleri birazda fazla takıyoruz sanırım ondan kaynaklı da olabilir 🧡🤲