sevvaliko Arkadaşlar nerde bu sancı nerde 🙄 bebeğimin gelmeye niyeti yok, içimde hurma ağacı çıkacak neredeyse 😒 Pilates topundan inmiyorum resmen yok mu bi taktik
kahvesever__ sevvaliko inşallah 🙏 iyi sonuç alırsın rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin zamanında gelsin inşallah 🙏
sevvaliko Ozge_ll doğurdum 😃 bu postu cumartesi açtım ve arkadaşıma iftara gittik eve geldik gece 2 de sancım başladı 😁 Miniğim 3.günümüz oldu bile
Sadem8001 Ozge_ll nasıl şancı geldi bende 38+3 deyim şuan belim de kasıkta 2 gündür şancı var normal mi yoksa sancımi nasıl geliyor o şancı
sevvaliko Ozge_ll doğum gerçekten kolay değil ama o an bebeğine kavuşmanın verdiği sabır ve güç çok farklı 🤗 14 saatte doğurdum ama doğduğu an kucağıma verince ne acı çekmişim ne birşey ❤🥰 Hem normal doğum olduğu için iyileşme süreci de çok hızlı oluyor hatta şöyle söyleyeyim sadece o 14 saatlik acı çektim şimdi hiç birşeyim yok 🙂☺
sevvaliko Sadem8001 bel ve kasıktan gelen sancıyla çok farklı canım doğum sancısı olduğunu hissediyorsun belirli aralıklarla sürekli giriyor ve çok şiddetli oluyor kıvrandırıyor