annelikheyecanim Aranızda Trabzon da olup özel hastanelerden birine giden ve hangi doktora muane olup memnun olup olmadığı bilgisini verebilir mi ?
Tugbaycsy annelikheyecanim imperial onur Dündar a gidiyorum ilk dogumum da da ona gitmiştim şimdi 2.ye hamileyim yine ona gidiyorum çok memnunum
Ozge annelikheyecanim Trabzon özel hastanelerine sinirlenip o parayı özel kliniğe veririm diyen ben 😂
MeyraRana annelikheyecanim imperial çok ii diyorlardı ben Orda yaşarken hatta oranın bölümlerinin bütün doktorları iimiş kalkınmada bi hastanede vardı unuttum adını doğum konusunda o hastane için bana sakın önünden bile geçme demişlerdi ama özel değildi o.
marsel_ve_annesi annelikheyecanim ben 35haftaya kadAr medikal park dr nebahat nuhoğluna gitiim pozitif biri ben orda doğum yapmayacağım için artık devlette devam ediyorum Ama baya ilgili bi doktordu ben memnundum Dr tahsin bey de iyi doktor diyorlar aynı hastane
Gungun_61 marsel_ve_annesi annelikheyecanim Benim de doktorum Nebahat hanım çok memnunun ilk hamileliği de takip etmişti
Ozlemayaydin annelikheyecanim annelikheyecanim ben Trabzon sürmene de yasıyorum Trabzon özel karadeniz hastanesine gidiyorum cok memnunum
annelikheyecanim Ozlemayaydin Bende Medical Park Karadeniz’e gidiyorum Menşure hanıma başladım araştırarak gittim yeni gelmiş Trabzon’a çok tatlı ilgili bi doktor memnun kaldım ama yine de buradan sizlere sormak istedim hangi doktorlara gidiliyor nasıllar diye 😌
Ozlemayaydin annelikheyecanim Nebahat Nuh Oğlu benim doktorum medical karadeniz hastanesinde cok ilgili şakacı güler yüzlü ayrıca muayene ücretinde yardımcı oluyor bize🙂
annelikheyecanim Ozlemayaydin Aslında ben nebahat hanımı da düşündüm hatta değişmek de olduğum için buradan sizlerin deneyiminden bilgi almak istedim çünkü burada tayinciyiz gidene kadar olsun bakılacağım güzel ilgili bi doktor arayışındaydım menşure hanımı gördüm yeni gelmiş yorumları da eski hastalarından gayet güzeldi ama menşure hanım akşam bakıyor saatleri çok sıkıntı ayrıca akşam olduğu için de muane polis indirimimiz de uygulanmıyor
MihrimahVeAnnesiii annelikheyecanim İmperial Hastanesi Kırhan beye gidiyordum 1 ay oldu doğum yapalı 😊
Htcnal MihrimahVeAnnesiii Ben de sizi ariyordum ,bebeginiz hayirli olsun,saglikla buyusun,buyutun insallah.Kirhan Bey’e sizin tavsiyenizle gitmistim ,cok memnunum kendisinden ,tesekkur ederim .🙏🤗
MihrimahVeAnnesiii Htcnal Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde sağ salim kavuşun inşallah 🥰❤️ Rica ederim 🥰
annelikheyecanim Ozlemayaydin ilgisi nasıl ne kadar aralıkla muane çağırıyor bilgilendirirseniz sevinirim 😌