Eliff7111 2 yil evvel genel anestezi oldum aslinda spinal diye girmistim ameliyata migrenim olunca son dk anestezi uzmani hadi iptal genele dönüyoruz dedi bende 27 saat sanci cekmisim aman ne olacaksa olsun artik yeterki ciksin su cocuk modundaydim😅 uyandığımda aman aman dayanilmayacak bi agrim yoktu surekli agri kesici serum verdiler zaten karnima koyduklari o agirlik can sıkıcıydi zaten ama o genelde olsa spinal de olsa konulacakmjs mecbur oyle dediler. 10-15dk icinde bebegi babasina odaya çıkartmışlardi 30 dk sonra pesine ben ciktim toplamda 45. Dakikada falan ayilmis emziriyordum canim 3 saat sonra ayaga kalktim yurudum isimi kendim gormeye calistim sukur kolay gecti halbuki asiri tatli canliyimdir parmagimi kessem gunlerce uf üf modundaydimdir :) normal gebelige bagli karin agrisna bile pek dayanamayip acile gidiyordum surekli. Suan 12 haftalik hamileyim bu kadar guzel gecmesine ragmen bazen aklima spinal geliyor bel fitigim olmasa kesin spinali isterdim ama bekarliktan gelen bi fitik var sorun olur diye cook korkuyorum. Doktorda sen bilirsin ama spinalin de tadi bi baska gel onuda dene bebegi hemen kucagina al ten tene temas kur diyor. Kafam karisik :)