sudeyl16 Kızlar 18. Haftamdayım ara ara karnıma böyle ağrı giriyo hareketin o olduğunu sandım ama o değilmiş sanırım bunun dışında hala bebeğimin hareketlerini hissetmedim bi kaç kişi anormal karşıladı. Sizce doktora gitmeli miyim bunun için ?
tazebiranne_hg04 sudeyl16 hayır anormal değil kimi bebek çok fazla hareket etmez hissetmezsiniz hareket etse bile 24-25. Haftalarda daha net hissediliyor gene de doktorunuza sorun içinizde kalmasın
Ruveyda_baskapan sudeyl16 20. Haftamdayım bugün hiç hissetmedim bundan önce de 3 gün üst üste hiç hissetmedim. Valla bazen 25-30 hafta olanlar Bile hissetmiyorum diyor çok normal bence
Gmz-aykt sudeyl16 ben de aynı haftadayim göbekte ağrı vardı o sandım ama değil iki gündür seyirme gibi kayan bişey oluyor ama net değil çok hafif yine de emin değilim 🤷
annesinin_beybisi sudeyl16 bence ınsanların yorumlarını dikkate alma ben de 18+3 üm henüz hiç hissetmedim birkaç sefer ağrı gibi birsey hissettim . insanlar bana da kımıldamaya başlaması lazım diyorlar ama bebeğimiz gayet sağlıklı ve 19 _21 haftalar arasında kımıldamaya başlar dedi doktor henüz çok küçük olduğu için kımıldadigini hissedemiyorsunuz dedi 😊
melisakumdere Bende 18deyim dün doktordaydım çok şükür kızım kıpır kıpır gayet iyiydi ama ben pek bişey hissetmiyorum hatta hiç hissetmiyorum 21e kadar çok normal olduğunu söyledi. Bende biraz rahatladım böylece 🙏
Deletedmom_110 Ben ilk 19 da hissetmiştim acele etmeye gerek yok korkacak bişey de yok bazen oluyor hiç hareket etmiyo