serpilctn 33 haftalık hamileyim evi temizleyecem duvarları mopla silsem olur mu kendim herkes elini kolunu uzatma o kadar diyor
Medine94 serpilctn ben 35 haftalığım eşimle beraber evi boyaladık tabi ben çok uzunmadım dinlene dinlene yaptım ama camları falan sildim ve hala ev temizliği ile uğraşıyorum ki hala çocuğun ve kendi kıyfetlerimi hazırlamadım nasipse yarın hazırlıcam fazla yormadan dinlene dinlene yap istersen tabi herkesin bünyesi de farklı
busraaa95 serpilctn bende 37. Haftada yapmıştım bende yavaş yavaş yaparsan bir şey olmaz bence. Hızlı yaptığın zaman belin ağrıyabilir dikkatli ol 🌺
Yesim619 serpilctn Uzanabildigin yerlere kadar yapabilirsin çokta zorlama kendini.bende camlarimi silmek istiyorum ama nasıl silecem dıştan pratik bir yöntem i varmi
Anne28 Her hamilelik her çocuk bir değil sil yada silme diyemem ama ben her işimi yapıyorum benden başka yapacak yok 5 yaşında 1 oğlum var duvarda siliyorum kanepe de siliyorum günlük yapılması işler şimdilik bir sorun yaşamadım
busraaa95 Yesim619 ben çekpas ın ucuna bez bağlayıp öyle silmiştim. Cama Çıkıp silecektim ama cesaret edemedim. Fırça gibi bir şey varsa ucuna bir şey bağlayıp silebilirsin. Tertemiz oluyor 🌸
PrensesAnnesi- Kız karnın burnundaysa nasıl yapcan yukarılara uzanma tehlikeli bende 33+6 dayım karnım iki metre önden gidiyor kuzum dikkatli ol 🥺
Ciftcekirdekailem 37 haftaligim bugün sildim ben de… Yoruldum ama.. merdivene in çık in çık. Kolay gelsin size de