Alyaninannesiiii Kizlar selam, geceden beri 40 yıllık sigara içen dayılar gibi göğüsten hiriltili öksürüyorum oyle siddetli ki artik ne ciğer kaldi ne bogaz 😭 yardım edin napmam lazım bi çözüm önerisi lütfen 🤢
tazebiranne_hg04 Alyaninannesiiii benimde vardı şiddetinden öksürürken kasıklarıma ağrı giriyordu doktorum suyu ılık iç ıhlamur ve açık çay iç demişti ılık ballı süt falan öyle geçti anca zar zor
Nursah07- Alyaninannesiiii 4 gün önce bende öyleydim 2 yemek kaşığı bala 1 Limon sıktım karıştırdım macun gibi onu yedim sonra sıcak ballı süt ve sıcak limonlu su içine bal öyle geçirdim valla
Aysimam7636 Alyaninannesiiii beni anlatiyosunuz sanki 15 gündür maf etti öksürük beni ve şuan hamileym asiri etkiliyo beni😏
Alyaninannesiiii tazebiranne_hg04 beni anlattın kuzum resmen 😭 kasıklarima agri giriyor artikkkkk. Bide ihlamur deneyeyim
Alyaninannesiiii Nursah07- ayy artık içim dışım bal olsu ama limonla denememistim bi de oyle deneyeyim🤢
Alyaninannesiiii Aysimam7636 aynı şekilde benide senin durumunu hic yumusatmadi mi bitki caylari kuzum🤢
Aysimam7636 Alyaninannesiiii bi turlu kesmiyo öksürük canm afedersin balgamimi çıkaramadığım icn beni perişan etti hele bide geceleri beni benden alıyor resmen kasiklarima kadar ağrı giriyo😏