Seboskeskiin Kızlar kafamı karıştıran diğer bi konu var yardımcı olurmusunuz son adet tarihim temmuz 10 ve şuan eylüldeyiz gebeliğimi ağustosun 19 unda öğrendim normalde 8 haftalık olmam gerekir ama 27 Ağustos ta doktora gittiğimde 2 3 haftalık gebesiniz daha cok yemi dedi ama son adet tarihim temmuz 10 bebekmi gec gelisiyo anlamadım bebek görünmedi kese göründğ eylül 12 de tekrar cagırdı kızlar bakalım bebek görüncekmi saglıklımı
tugbaninmucizesi Seboskeskiin canim gelişim le alakasi yok ilk baslarda boyle oluyor adetle ultrasondaki tarih uyuşmuyor ama sonradan ultrasondaki tarih adet tarihi yakalıyor hic.korkma korkma di yo rum ama ilk zamanlar bende böyleydim 😄
tugbaninmucizesi Seboskeskiin ben 5+5 de keseyi gordum 7+4 de neredeyse 8.haftada bebegu gördüm iyi düşün iyi olshn Allah a sigin yeter 😊
Kuzey_irmak Seboskeskiin döllenme ve fetusun oluşumu senin 2 hafta gerinden gelir canım,örneğin sen 20 haftalıkken bebiş içerde 18 haftalıktır.
Seboskeskiin tugbaninmucizesi çok karışık ama canım ya anlayamıyorum herkes diyor ki mesela benim son adet tarihim şu o zaman bebeğim şu kadarlık benim öyle değil dediğin gibi yoluna girecekse insallah girer😔🙏🏽
tugbaninmucizesi Seboskeskiin valla benim ilk zamanlar hep 4 5 gun geriden geliyodu aman simdi 15+2 olduk yakaladı haftasini 😊
Rmeysa Seboskeskiin benim bebeğim adet tarihime göre 36 haftalık olması lazım ama ultrasonda 34 gözüküyor en başından beri 2 hafta geride çünkü ben polikistik over hastasıyım yumurtalarım geç oluştu bu yzüden geç döllenme oldu 😊
Prensimingeliyo Seboskeskiin bazen oluyo öyle seninki normal bile benimki 11 haftalık olması gerekirken 6 haftalık tı Doktorda birşey söylemediyse içini rahat tut Son adet tarihini değiştirmişlerdir
Rmeysa Seboskeskiin hayır canım hiç alakası yokki normal bebekler gibi oluyor tek fark geç döllenmesi.