Hande123- HusnaNur1107 orda 9’du,şuan 12 haftalık,doktora bikaç güne gidicez ama fetal dna testi yaptırdığım için cinsiyeti 2-3 güne doktora gitmeden öğrenicem.Önce size sorup tahminleri duymak istedim🙃
HusnaNur1107 Hande123- vallaha içimden kız demek geliyo ama en önemlisi sağlıklı, mutlu bir bebek olarak doğması ❣️😘
Hande123- benimmdunyamm ama çok enteresan normalde keseler ya sağa ya sola doğru sivrilip gider ya,bizimkiler kalemle çizilmiş gibi yusyuvarlak.Peki hamileliğin ilerleyen zamanlarında şekli değişiyo mu yoksa hep böyle mi kalıyo
benimmdunyamm Hande123- en son gittigim ulturasyon resmi bu https://imgyukle.com/i/Rom191 kesenin şekli değişti
Hande123- HusnaNur1107 inşallah kızdır bakıcaz artık,ben dünyanın en mutlu ve rahat insanı olduğum için bebeğim de öyle olurmuş doktorum bile söyledi bunu,siz çok duygulu ve mutlusunuz,bebeğinizin psikolojik gelişimi de çok iyi olucak dedi☺️💜
HusnaNur1107 Hande123- bizim ruh halimizdem etkileniyorlarmış bende duymuştum Bende çok enerjik, mutlu biriyim ama bakalım