meyrem Burcu0707 27 28 günde olurum öne çekildiği de oluyo arada. Koyu olup silikleşti ama test .. insan da panik yapıyo.. Sabah 6 da yatıyorum öğlen 2 gibi kalkıp testi yapıyodum. Niyetli olduğum için içmedim bişey..
meyrem aydangn Nisan ayındayız canım.. ben de sen gibi acemi bilmiyorum ama iki çizgi kop koyu olması lazım. Daha var yani inşallah test çok aldın yetmez çünkü
Cutemomy Burcu0707 merhaba daha önce yazmıştım.Bugun Ovülasyon yapmaya başladım.orucluyum ve iş çıkışı 18.00 de yaptım.yani rahat 15 saatlik bir susuzluğum var. Bugün adetim 10.gunu.ilk ovülasyonum. Yorumunuzu ve tavsiyeniz varsa almak isterim. https://resimyukle.io/r/MqUlAPNJLb
Burcu0707 Cutemomy devam teste 🥰bol sans testi yapinca ilk 10dk gectijten sorna resim cek tlf galerisinde dursun sorna buraya yukle baxilari testi yapip 30 dk 60 dk sorna yukluyor
Sevda-123 Burcu0707 canım benimde bugün adetimin 10. Günü dün rahim filmi çekildim. Sadece beş test aldım😂 ne zaman başlasam acaba
Adeka Burcu0707 merhaba bugün yumurtlama 11. Günü reglime 4 gün var test yap demiştiniz yaptım ama negatif çıktı kan vermelimiyim sizce? Göğüs ağrım var arada olan bel ağrısı birde ona göre gidicem şimdi acile ama korkuyorum da 😂