Beyza-M Denissss canım insallah salı günü elimde olacak bugün veya yarını değerlendirsem salı günü de teste başlarim geç olmaz inşallah
Edanurkeskin Burcu0707 yataktan kalktığımızda ilk idarar ile ölçüm yapmıyor muyuz zaten oruçlu oluyoruz bu testi hergün aynı saatte mi yapmamizgerek bende daha yeni adet olacağim 12 tane ovülasyon testi aldım
Burcu0707 Edanurkeskin ilk idrar birikmis idrardir onunla lh yapilmaz.oruclu olmaniz tabikide saat degistirmez ama ben 12/4 arqsi lh daha baskin oluyor sonucta bir hormon
Edanurkeskin Burcu0707 adet düzenli 1 2 gün oynar genelde ilk defa kullanıcam ovülasyon testi kullanıcam öyleydi paketi bilerek almadım aslında
Ddmyu Burcu0707 iyi akşamlar ben bugün biraz koyu gördüm açıkçası ilk defa yapıyorum görsel atsam yorumlayabilir misiniz ☺️
Ddmyu Burcu0707 https://imgyukle.com/i/REKdnI bu şekilde hatta şimdi bir tane daha yaptım ama bu kadar net değil silik çıktı sekiz saat arayla iki saat idrar tutarak yaptım ikinciyi ☺️ Bilmiyorum pik mi değil mi ya da bir kaç güne pik olur mu yorumlayamadım ilk defa yaptığım için şimdiden teşekkür ederim 🌷
Burcu0707 Yncygt merhaba 10 dk sornaki halinimi attiniz.10 dk sornaki ve iki saat sivi ve idrar bekleterek yaptiysaniz daha yumurta degil t hala soluk ikiside ayni koyulukta degil ama yakindir.unutmayin sivi alimi ve idrar tutmak cok sey degisitiryor
Burcu0707 Ddmyu hayir ovulasyom degil yarin filan daha koyulasir.birde testleri 10 dk sorma yukle canim 10dk sornasinin onemi yok🤲hadi bakalim rabbim ins tez vakitte nasip etsin