BtlTkmk benim doktorum bana doğal bir kür önerdi ben aylardır çektim artık ne yapacağımı şaşırmıştım önce bir doktorunuza sorun isterseniz bir sakıncası yok ama teyit alın benim yaptığım kür işe yarıyor çünkü direk fayda etti.
“ Nuka Defne “ diye bir markaya ait katı hindistan cevizi yağı 100- yada 120 ml olacak aynı markaya ait birde “Niaouli” yağı olacak bu ikisini alıp katı Hindistan cevizi yağını benmari usulu eritip niaouli yağından 20-25 damla damlatıp karıştırıcaksınız sonra donması için dolaba kaldırın bi kaç saat sonra zaten krem gibi olduğunu göreceksiniz ben hem vajina çevresine hemde fitil gibi kullanıyorum vajina içine benim enfeksiyonum geçti ama ben tekrarlamaması adına günlük temizlik gibi kullanıyorum zaten doktorda günlük hijyen için kullananlar var bebeğe hiçbir zararı yok dedi
Umarım sizinde işinize yarar
Enfeksiyon varken günde 3 kez kullandım sabah öğle akşam ve 4-5 kez iç çamaşırı değiştirdim birde doktorunuz eğer mümkünse batikonla içeriyi temizlesin benim doktorum batikonla önce temizledi sonra bana ilaç fitil verdi ve ekstra bu kürü uygula dedi işe yarayınca bir daha ilaç bittikten sonra ilacı kullanmadım küre devam ettim ve çok rahatım
Uzun oldu biraz, Geçmiş olsun 💓