asliu_ önceki kaldırılmıştır diyor artık o yok diyor o da 2021/13 idari izin ve 60 yas ustu kaldırılınca iptal demek artık uygulanmayacak demek sağlık bakanlığı açıklama yapmadıkça kurumlar bunu uygulamaz geri cagirri ver göndermez dilekce verirken veya işleme alırken kurum o genelgeye istinaden yapıyor. Olmayan bir dilekçeye malesef yapılamıyor bu durumda kalkti. Kurumlar da kendileri inisiyatif alin gelmeyin demez benim ki demez yani en azından çünkü devlet hastanesi bile artık 32. Hafta çalışabilir raporu veriyor kurumda diyormuş ki madem öyle 32 de geliyorsunuz neden 24 te ayrılıyoruz gelmeyin o zaman falan filan. Benimde 10 günüm vardı memlekete gdiicektim temizlik eşya hazırlığı, yıllık iznimden gidicek tum haftasonlari iş yapmakla gecicek gerçekten çok üzüldüm 😟 bir genelgenin yürürlükten kaldırılması onun uygulanmasıdır yani uygulamayı göstermek için tekrar genelge yayinlanmaz. Tek açıklama yapılacak zaman kabine toplantısı sonrası olur orada da zaten hepten normalleşme bekleniyor….