Carpedym Kızlar selam 4 gün üzerinden bugün adet oldum hiç ummazdım doğrusu Bi leke geldi. Açıkcası biraz üzüldüm çünkü her ay bu sefer oldu diye diye umutlanıyorum. Ama sanırım zamanı var daha hayırlısı olsun testi iyiki yapmamışım 🤦♀️🤷♀️
Gzmnrayd Carpedym yengem 3 yil denedi artik Bıktım denemekten olsa zaten bakamam dedi 2 ay sonra hamile kaldi stresden olmuyodu ya da Allah zamanini bekletiyordur .Allaha her zaman hayirlisi iicn dua et canim benim.Allah isteyen herkesin gonlune gore versin bu mubarek gunde 🙏
Kimbu_anne Carpedym merak etme Allah dogru zamani bekliyordur belkide benimde 1 bck sene her ay oyle supheyle gecti kafamdan acaba hamilemiyim acaba varmi diye hep umutsuzlaga giderken cok sukur allahima simdi 6 haftalik hamileyim allah insallah sanada nasip eder😍🤲
Merve6334 Carpedym adet oldun mu tam anlamıyla bana da öyle olmuştu ama durdu bebek yerleşme kanamasıymışşş
simgekaya Umudunu kaybetme canım bende 4 aydır aynı duyguları yaşıyordum dün güzel haberi aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin 💓
Carpedym Kimbu_anne aminnn inşallah teşekkür ederimm hayırlısı neyse olsun inşallah bu mübarek günlerde 🙏
Carpedym Merve6334 yani adet kanaması gibi Bi leke geldi direk kırmızı zaten hissediyorsun adet olduğunu
simgekaya Merve6334 evet bende kahverengi leke görünce bu ayda olmadı diye oturdum ağladım sonra baktım kanama gelmiyor meğerse yerleşme kanamasiymis 🥰