Aslında doğumdan sonra asla hikayemi yazmam diyordum o anın acısıyla en büyük acıyı ben çektim psikolojisine girmidim galiba ama snra düşününce gayet güzel bi hikayemin olduğunu anladım 😊 3 nisan pazar günü hiiççç beklemediğim bi zamandı 39+5tik fakat ben doğmaz suniyle başlatırlar moduna girmiştm bile. Gece üçte hafif ağrılar başladı 4te lavaboya gitrim peçeteye pembe bi kan lekesi geldi çok çok az. Ben tabi endişelenmeye başladım nedir diye her neyse hafif ağrılar devam ediyor sonra sabah 9da nişanım geldi. Ah dedim işte geliyor bizim oğlan😝sonra düzenli sancılar geleye başladı beş on dakika hatta iki dakikada bir. Ama ben erken gitmemeye kararlıyım devlet hastanesinde takipli olduğum için. Acayip bi önyargım vardı kesinlikle yanılmışım 🙈bu sürede squat yapıyorum yürüyorum merdiven inip çıkıyorum bolca sıcak suya oturdum derken akiam üstü beş gibi Makatta acayip bi baskı hissettim brni zorladı sonra artık hadi gidelim dedüm sonunda😑 hastaneye geldik ebe muayene etti 4 cm açılma bu arada ilk kez çatı muayenesi oldum asla abaartıldığı gibi değil sakin olun yeter bence. Snraa ebe yatış istediğini söyledi ama isterse imza atarak eve gidebileceğimi dedi ben hala eve gidip sancıyı evde çekme derdindeyim ne kafaysa zaten deli gibi ağrım var ve sık sık hala kaçıcam diye uğraşıyorum🤣 ebeyle pazarlık yapıyorum beni yatağa bağımlı bırakmicaksanız öyle kalırım diye 😂 en son yatmaya karar verdim ebe hadi git yatışı kendin yap gez biraz deyince dolaştım yarım saat kadar. Geri geldim biraz hareket et dediler sonra nstye bağlandım yarım saat zordu yatakta çekmek daha zormuş. Sonra ebe suyunu açalım dedi açtı hiç hissetmedim suyun rengi yeşildi açılmam da ileremişti ama tam açıklığı beklemeyeceğini kendi yardımcı olacağını söyledi. Birde sudan sonra sancılar inanılmaz bi hal aldı aşırı arttı. Sancılarım var bi yandan da ebe yardımcı oldu derken açıklık oldu fakat oğlum aşağıya inmemil kendi aralaronda konuşurken duydum desteksiz olmaz falan dediler. Sonra biraz ıkındırdı hem yatakta hem ayakta ama malesef ıkınmayı yapamıyordum kızlar aslında bana kalsa ıkınıyordum ama ebem yapamıyorsun dedi olmadı neden anlamadım 🤣 sonra çatala geçtik ordada yapamadım Allah razı olsun ebelerden karnıma bastırdılar bence hiç zor değildi dirseğiyle ittiryo bebeği vee benden çok onlar ypruldu kadın nefes nefeseydi kıyamam😂 sonra o ara ben ağlıyorum suriyeli geldi doğurdu beş dakikada bi ben yapamadım diye. ( ben sancı çekerken kadının biri geldi ve gerçekten beş dkda doğuruverdi ben şok) ama ebeelerim sağolsun çok destek oldular yapıypsun ediypsun diye derkeen oğluşum çıkıverdi. Ama bastırmasalar asla yapamazdım. Dikişim oldu normal olarak kestiklerini de diktiklerini hissetmedim uyuşturdu zaten. Oğlum azıcık kaka yemiş ama hemen temizlediler şükür sorun çıkmadı. Bugün 5. Günüm ve iyileştim sayılır normal doğumun güzelliği galiba. Bu arada hastaneye yatış 6 buöuk doğum 8 herşey çok hızlı ilerledi o an anlamasamda🙈 birde son olarak mwryem ana otu kullandım işe yaradığını düşünüyorum. Benim hikayemde böyle kızlar baya uzun oldu kusura bakmayın artık ama geçiyor herşey o korkularım hamilelik boyu endişelerim ağlamalarım boşaymış bunu anladım😊