12eylul Kızlar artik hastane çıkışı yaptircam çok kararsisiz Yavuz sizce nasıl ? Bu isim konulari ne zormuş 🤦♂️ Seçeneklerde Doruk,Karan,Poyraz,Eğe’de vardi
Begumergun 12eylul valla aynı kararsızlık bendede var daha bizde karar veremedik erkek isimi koymak çok zor 🤦🏻♀️
esn46kyy 12eylul Allah aşkına atlas karan Barlas Aybars doruk 😁 herkes bu isimleri kullanır olmuş ilerde çocuklar birbirine karışacak 😁 Yavuz harika bir isim. En sevdiğim Osmanlı padişahının ismi Ben çok beğeniyorum 😊 karar sizin tabi
esratmbs 12eylul cok guzel bende yavuz istedim esim ille yağız dedi yağıza razi oldum oda guzel ama aklim yavuzda kaldi
AysenurDogruol 12eylul güzel isim ama çok kararsız ve bir türlü veremiyorum aklım koymadıklarım da kalıyor diyorsan 3 5 en çok koymak istediklerini kağıda yaz kura çekin çıkan isim zaten en istediklerinizden biri olacağı için sıkıntı olmaz
Duygudikicidkc Yavuz babamın adı eğer kişilik etkilerse koyma derim 😂 babamın pek düzgün hareketleri yok diğer isimleri düşün bence
Vildanahsen Türk dili ve edebiyatı mezunuyum derslerde Yavuz kelimesinin ilk halinin “yabız” kelimesinden geldiğini ve “kötü” anlamının olduğunu öğrenmiştik Yavuz ismini ben de sevdiğim için çok dikkatimi çekmişti ama bu sebeple düşünmedim belli size de fikir olur.
AysenurDogruol 12eylul Bu arada benim de erkek babam 2018de rahmetli oldu eşim de babamın adını koymak istedi Mustafa olcak Allahın izniyle. Ben başka isimler düşünmüştüm onlardan biri Yavuz Selim biraz eşimle Osmanlı aşığız