FSCMK Ben 16+1 haftalık hamileyim kızlar ve enfeksiyon dan şüpheleniyorum şu 1 haftadır idrarda koku biraz koyu idrar böbreklerim felan ağrıyor doktora gitmeden size sorayım dedim nasıl bir tedavi uygulanıyor alttan bakıyor mu hangi ilaçları kullanıyorsunuz geçmesi için gebelikte yaşayan var mu bu durumu
EmineRdvan14 FSCMK enfeksiyon için alttan muayene etmez canım idrar tahlili istiyor enfeksiyon varsa hamilelere uygun antibiyotikler var onu veriyor bana 2 tane hap vermişti 5 gün kullanıp bırak dedi bol bol su içmeye dikkat et bı de idaririni tutma geldiginde hemen tuvalete git
Haticecebrail21 FSCMK Bende cok cekiyorum çok fazla kasintim var kasirken kaniyor hatta.Doktoruma söyledim bana 1 kapsul fitil verdi cok agirdi kutuda yalnizca bir tane vardi gece kullandim 3 gun boyunca akintim oldu ardindan bir tane de krem vermisti onu da haricen kullaniyorum kasindigi vakit.Size tavsiyem idrarinizi kesinlikle tutmayin hmn lavaboya gidin.Mesanede idrar birikince enfeksiyona sebebiyet veriyormuş.Birde doktorum sirkeli suyla yikan demisti mikroplari oldurmesi adina.Suan cok sukur iyiyim😊
FSCMK EmineRdvan14 idrarımı hiç tutamıyorum zaten canım inşallah babada uygularda kurtulurum bu durumdan yarım yudum su içsem tuvalete koşuyorum
EmineRdvan14 FSCMK hamilelikte çok normal diyolar enfeksiyon için insalalh ilaçların faydasini görür kurtulursun
Aselimm23 Bende geçen hafta sağlık ocağı takibine gittim idrarda enfeksiyon çıktı monurol diye tek kullanımlık ilaç verdi kullanmaya korktum açıkçası çünkü içindeki prespettörde kullanım şekli gebelerde düşünülür yazıyordu, aranızda kullanan varmı?
2022Mom2022 Aselimm23 Aselimm23 dün gece kullandım kuzum çok tereddüt ettim ama bu sefer kullanmasam enfeksiyon artacaktı iyisimi Allah’a sığınıp içtim şimdi bile biraz böbreklerim ağrıyo suyu dahada arttırdım inşallah geçer ☹️
RaYaRY Canım bana suya katilan bi toz verdi fitil ve antibiyotik verdi korkma sadece idrar tahlili yapiyolar
FSCMK RaYaRY bugün hafta sonu özel doktor çalışmıyormuş devlette bugün verilir mi acilden aceba kızlar
Ezgidenizak Benim 5. Haftada enfeksiyonum olmuştu tek kullanımlık suda çözünen bir ilaç verdi kullandım vücudum rahatladı diyebilirim. Korkmayın zaten hamilelere uygun ilaç veriyorlar 🐣
2022Mom2022 Aselimm23 Teşekkürler canısı ,böbrek ağrım hemen hafifledi açıkcası bide klozeti kullanmamaya başladım alafranga sağlıklı diyorlar mesane o zaman tam boşalıyormuş