Mucizemiizz Ormanmeyveli Dogum paketi alabilirsiniz hamileyken geç degil ama dogum paketi anlasmali bir iki hastanede kullaniliyor onlarin belirledigi. Özel saglik sigortasindan bahsediyorsaniz mevcut hamileliklerde gecerli olmuyor yaptirsanizda hamilelijle ilgili hic bir seyi kapsamiyor yani
Ulku7 Ormanmeyveli Samoa sigortayı araştırın bı isterseniz eşim ben hamile olduktan sonra yaptırdı tek kapsayan oymuş sanırım hamile kaldıktan sonra
mrvkrr Ormanmeyveli ben hamileyken yaptırdım sigorta demirhayat iki can sağlık sögortası araştırabilirsiniz 8 muayene hakkı 2li 3lü tet kan tahlilleri idrarlar nstler ve doğumu komple karşılıyor
mrvkrr Ormanmeyveli mutlaka bi sigortacıyla görüşün hangi hastanede doğum yapmak istiyorsanız o hastanenin anlaşmalı oldugu sigorta şirketlerinden fiyat alsın seçenek var
mrvkrr Ormanmeyveli 7bin tl ödedim doktorumun sezeryan ücreti 10bün tek muayenesi de 700tl ydi o yüzden baya uyguna geldi birde cok kez kan veriyorsunuz nst ler tahliller vs
SunnyG Hamileyken yapılabilen bir Demir hayat var bildiğim. O da bana çoook yüksek fiyat vermişti. Direkt hastaneden paket aldım geçtim ben de